Angajări la DGFP Bihor

Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Bihor face angajari. Concursul, pentru ocuparea a 11 functii publice de executie vacante pe durata determinata si doua posturi contractuale pe durata nedeterminata, va avea loc în data de 02.02.2006, ora 10:00.

Posturile scoase la concurs sunt: un post de inspector de specialitate grad I, un post de inspector de specialitate grad III, patru posturi de inspector de specialitate grad IV, un post de referent grad III, un post de referent treapta IV, doua posturi de referent treapta IV, un post de casier trezorier treapta I, un post de secretar-dactilograf treapta I si un post de îngrijitor treapta I.


Pentru cei interesati, conditiile de participare la concurs, bibliografia aferenta posturilor, actele solicitate pentru înscriere, precum si locul de desfasurare a concursului sunt afisate la sediul DGFP Bihor (str. Dimitrie Cantemir nr. 2B), tel. 433.050, începând cu 18.01.2006.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !