Angajări la Poliţie

Angajări la Poliţie
ORADEA - Inspectoratul General al Poliţiei Române, organizează, concurs în vederea ocupării la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor a două posturi. Este vorba despre agenţi de poliţie la Serviciul de Comunicaţii şi Informatică, respectiv un post de agent de poliţie analist programator ajutor şi un post de agent de poliţie electronist.

Pentru postul de agent de poliţie analist programator ajutor, candidaţii trebuie să fi absolvit studii medii, cu diplomă de bacalaureat şi curs de specialitate în IT, cu excepţia celor care au absolvit studii liceale profil informatică, matematică – informatică, electronic sau telecomunicaţii, iar pentru postul de agent de poliţie electronist să fi absolvit studii medii, cu diplomă de bacalaureat şi curs de specialitate depanare echipamente de telecomunicaţii sau IT, cu excepţia celor care au absolvit studii liceale profil informatică, matematică – informatică, electronic sau telecomunicaţii.

 

Data limită de înscriere a candidaţilor este 25 septembrie ora 14. Înscrierea candidaţilor se va efectua de către Serviciul Management Resurse Umane din municipiul Oradea, str. Republicii, nr. 50, în zilele lucrătoare, între orele 08,30-10,00.

Simona Albinaru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase