Angajatori mai bine informaţi

Întâlnirile organizate de AJOFM Bihor cu angajatorii din judeţ şi-au atins ţinta. Angajatorii au plecat mai bine informaţi de la aceste seminarii. La întâlnirea organizată ieri la Oradea au fost prezenţi aproximativ 40 de reprezentanţi ai unor firme din municipiu.

Aceştia au putut afla noutăţi despre modificările survenite în legislaţia muncii, despre serviciile oferite de AJOFM Bihor, atât lor cât şi personalului angajat sau şomerilor. „Prin aceste întâlniri am încercat să le transmitem noutăţile apărute, serviciile şi facilităţile de care pot beneficia dacă angajează anumite categorii de persoane. Mulţi dintre angajatori au aflat abia acum de acestea. Am invitat persoanele cu putere de decizie, pentru ca informaţia să ajungă acolo unde trebuie, dar în unele cazuri nu s-a întâmplat aşa”, a declarat Dorel Drăghici, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Utilă

Dacă unii dintre cei prezenţi cunoşteau noutăţile prezentate de reprezentanţii agenţiei judeţene, alţii abia acum au aflat de ele. Toţi au considerat însă că astfel de întâlniri sunt utile din când în când. „Cunoşteam multe dintre aceste noutăţi, dar am aflat şi lucruri noi. În special cele care se referă la creditare şi microcreditare. A fost o întâlnire interesantă”, este de părere Victoria Ciuciu, consilier juridic la SC Conaxa Impex SRL. „Pentru noi aceste probleme nu reprezintă în totalitate noutăţi, dar din când în când mai trebuie aprofundate”, apreciază Rodica Popoviciu, şef Personal la SC Edil Coneco.

AJOFM Bihor a mai organizat astfel de întâlniri cu angajatorii în Marghita – 7 iunie (prezenţi 33 de angajatori) şi Aleşd – 8 iunie (31 de angajatori prezenţi).
În 28 iunie va avea loc întâlnirea cu angajatorii din Ştei şi Beiuş (la ore diferite), iar în 29 iunie cu angajatorii din Salonta.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !