Angajãri de personal la ITM Bihor

Deficitul de personal cu care se confruntã Inspectoraul Teritorial de Muncã (ITM) Bihor nu reprezintã o noutate. Potrivit lui Liviu Lupea, inspector sef la ITM Bihor, institutia functioneazã cu aproximativ 22% -27 % personal lipsã, pe compartimente.

În vederea echilibrãrii necesarului de functii publice pentru activitãtile de control, la sfârsitul lunii trecute, a fost aprobatã suplimentarea organigramei ITM Bihor. Serviciul Corp Control Relatii de Muncã va beneficia de 15 noi functionari. Însã nu foarte curând. „Este vorba despre o crestere artificialã, în conditiile în care 13 posturi sunt blocate”, a evidentiat Liviu Lupea.

Douã posturi vacante

Cele douã posturi care sunt scoase la concurs sunt functii de executie, fiind conditionate de o vechime în specialitatea studiilor de cinci si respectiv un an. Concursul pentru ocuparea functiei publice de inspector de muncã clasa I, grad profesional superior va avea loc pe data de 30.05.2006, termenul limitã de depunere a dosarelor fiind 20.05.2006.

Al doilea post vacant este acela de consilier clasa I, grad profesional asistent. Proba scrisã se va desfãsura în data de 20.06.2006, interviul fiind programat pentru a doua zi. Dosarul trebuie depus cu cel putin 10 zile înainte de ziua concursului.

Pe lângã cunostinte privind legislatia muncii, candidatii trebuie sã aibã studii superioare de lungã duratã (economice, juridice sau tehnice) si sã stie sã opereze pe calculator.

Informatii suplimentare pot fi obtinute la sediul ITM Bihor, sau telefonic, la numerele 0259.437.804 si 0259.437.015, persoana de contact fiind Florica Perte.

Claudia Curta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !