Angela Szabo, o tandră provocare

Angela Szabo, o tandră provocare
Galeria de Artă de la Oradea Shopping City va găzdui sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 18:00, vernisajul expoziţiei personale de pictură a Angelei Szabo. Evenimentul este organizat de Societatea Culturală Zenit – Nadir.

Despre lucrările artistei va vorbi dr. Călin Ghemiş. Invitat special la eveniment este Dorin Chiş.

„Retrasă de lume, pe vârful unui munte, Angela Szabo rămâne, totuși o pământeană cu trecerile-i, exuberant-meteorice prin mulțimea de prieteni și concetățeni, care nu se pot desprinde de pustia prozaismului citadin. Artistă prin excelență, puternică și distinctă personalitate, Angela ne propune o operă plastică savantă, cu vizibile intenții narative, o perpetuă poveste ce te cheamă sub vraja ei, ca în cele o mie și una de nopți… O bogată și frustă cromatică, un desen fastuos- ademenitor, fantezie și joc copilăresc, toate aceste ingrediente lasă totuși mereu liber, un spațiu rezervat misterului și ambiguității.

Nu e decât o primă și superficială impresie, fiindcă mai apoi îți dai seama că ești prins și pășești deja pe un drum grav, învăluit într-o tainică inițiere, un drum al înțelesurilor subtile… Cheia descifrării mesajului se află, de fapt, în buzunarul fiecăruia dintre noi, dar mai ales la îndemâna celor care înțeleg să-și apere, ca pe un dar de Sus, inocența, atribut al sufletului, esență a ființei”, a prezentat Sergiu Savin.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !