ANL-urile noi, licitate pentru execuție

De Cristina Ghilea
ANL-urile noi, licitate pentru execuție
Trei blocuri ANL vor fi construite pe Calea Aradului, pe dreapta şoselei, lângă pasajul rutier al centurii.

Demarat deja de mulţi ani, proiectul blocurilor noi, construite prin Agenţia Naţională a Locuinţelor a ajuns acum, în faza adjudecării licitaţiei pentru execuţie. Săptămâna trecută s-a finalizat procedura şi, la expirarea termenului pentru depunerea de contestaţii, se va semna contractul cu constructorul. Execuţia lor va fi realizată în doi ani.

Pe terenul viran de dincolo de Peţa, unde a fost organizarea de şantier pentru pasaj, sunt prevăzute trei condominii. Acestea cuprind 132 de unități locative, 6 tronsoane, cu regim de înălțime S+P+3E+M. Valoarea estimativă a lucrărilor este de 20,847,469 RON iar durata de execuție este de 24 de luni de la data atriburii contractului, conform caietului de sarcini.

Alte invitaţii

Primăria mai are şi alte terenuri pe care le-ar pune la dispoziţia ANL pentru ridicarea de blocuri. Unul ar fi în curtea Spitalului Municipal. Acest proiect a fost cuprins în lista de sinteză a Agenţiei Naţionale Pentru Locuinţe. În cazul în care acest proiect va primi finanţare, pe strada Spartacus, pe o suprafaţă de 2.000 mp, în curtea Spitalului Gavril Curteanu s-ar construi două blocuri cu câte 30 de apartamente, în regim de înălţime parter + 4 etaje.

ANL ar putea construi şi în strada Ceyrat, blocuri cu câte 60 de apartamente pe fiecare scară.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !