Anti furturi de si din masini

De Otilia Șandor
Anti furturi de si din masini
Vineri debutează şi la Oradea campania naţională „Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!”, organizată de Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, în parteneriat cu o firmă de asigurări.

De la ora 10:00, poliţiştii de prevenire de la Compartimentul de Prevenire, Analiză şi Combaterea Criminalităţii şi colegi de la firma de asigurări vor derula în Piaţa Cetate din Oradea, unde se va desfăşura prima activitate din această campanie.

Cetăţenii vor fi informaţi despre măsuri de autoprotecţie împotriva furturilor de şi din autoturisme şi vor primi pliante cu recomandări preventive în acest sens.

În cadrul campaniei, poliţiştii de la CPAC şi poliţiştii de proximitate şi ordine publică al Poliţiei Bihor se vor întâlni cu grupuri ţintă: reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari, asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau firme de transport. Oamenii legii vor organiza concursuri tematice cu premii pentru cei care cunosc cel mai bine modurile de prevenire a acestui gen de infracţiuni.

În timpul întâlnirilor, specialiştii Poliţiei Bihor vor explica oamenilor inclusiv modul de acţiune al hoţilor. În Bihor, se vor distribui până la finele campaniei (în septembrie a.c.) peste 10.000 de materiale cu recomandări preventive şi 1.000 de afişe. Alte obiecte promoţionale vor fi distribuite la întâlnirile cu grupurile ţintă ce vor avea loc în locuri publice, mai ales în parcările din jurul pieţelor agroalimentare, centrelor comerciale, ştrandurilor şi în staţiunile turistice Băile Felix şi Băile 1 Mai.

La avizierele asociaţiilor de proprietari, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice aglomerate vor fi lipite curând afişe cu mesajele campaniei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !