Şantiere băgate-n priză

5Comentarii
Şantiere băgate-n priză
ORADEA - Viceprimarul Gheorghe Carp a făcut miercuri o adevărată demonstraţie de forţă în faţa ziariştilor. După ce a invitat reprezentanţii mass-media să se convingă singuri că Policlinica de pe strada Vladimirescu e pustie, Carp a făcut, împreună cu presa, un tur al şantierelor rutiere ale oraşului.

Ibsen şi Ion Bogdan, OK!

Traseul imaginat de către Carp a debutat cu strada Henrik Ibsen, lungă de circa 1,6 km, reabilitată recent. Carp a subliniat că în luna iunie, când s-a schimbat Puterea la Primaria Oradea, strada Ibsen era doar pe jumătate asfaltată, cu lucrări ce trenat deja de peste doi ani. În iulie însă, strada a fost gata reabilitată! Soseaua de Centura în zona Densuşianu a fost următorul punct de interes. În cazul Centurii, lucrările de reabilitare pe patru benzi de la strada Podului până la Calea Sântandreiului ar trebui finalizate până pe 15 decembrie. Viceprimarul crede însă că ele vor se vor încheia mai repede.

Cum Centura va avea de-acum patru benzi, şi podul Densuşianu de peste Criş va trebui să aibă patru benzi rutiere. În acest sens, se va construit în imediata apropiere a podului actual un alt pod care să aibă două benzi. Podul, însă, nu va putea fi finalizat anul acesta.

Dr. Carp a ţinut ca presa să fie prezentă şi pe strada Ion Bogdan, cu lucrările de reabilitate abia începute în luna iunie şi deja finalizată. Strada Bihorului, ce se intersectează cu Ion Bogdan, a fost următoarea dezvăluită ochilor presei. „După cum vedeţi, acum se acoperă conductele cu apă rece. Însă nimic nu era început în luna iulie!”, subliniază Carp.

Ritm alert pe Clujului

Calea Clujului a reprezentat finalul excursiei printre şantierele Oradiei. De precizat că ieri traficul pe Calea Clujului era la cote normale. Fără ambuteiaje, nervi sau claxoane! Pe o bună parte din carosabil se aplicase deja asfalt, urmând a fi aşternut şi stratul de uzură al asfaltului.

Dr. Carp a ţinut să arate că noua conducere a Primariei a impulsionat finalizarea lucrărilor. „Nu ne prinde zăpada cu Calea Clujului nefinalizată. Adică undeva prin noiembrie, poate chiar octombrie, lucrările se vor încheia”, a declarat viceprimarul.

 

Calin Corpas5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor