“Antrenorul de care era nevoie”

“Antrenorul de care era nevoie”
Ion Marin a mizat în meciul cu Gaz Metan pe un cuplu inedit de atacanti, format din Stan si Gado. Amândoi l-au multumit pe tehnician, înscriind câte doua goluri. „Dupa atâtea esecuri, era cazul sa mai câstigam si noi.

Rezultatul si jocul ne arata ca s-a produs o schimbare în bine. Profesorul Ion Marin a lucrat mult tactic cu noi si a încercat sa ne ridice moralul. S-a vazut ca echipa joaca mai bine cu doua vârfuri împinse, cu cinci mijlocasi în spate”, a spus Gado.


Pozitionat de Ion Marin ca vârf împins, dupa ce în perioada lui Artimon a jucat un fel de extrema dreapta sau stânga, Stan considera ca noul rol i se potriveste ca o manusa. „Acolo ma simt cel mai bine, în centrul liniei de atac. Era timpul sa marchez si sa câstigam. Uitasem cum e sa fii aplaudat la Oradea. Profesorul s-a dovedit un bun psiholog si a facut multe modificari inspirate”, crede Stan.


Atacantul considera ca Ion Marin este antrenorul de care FC Bihor avea nevoie în acest moment: „În România, fotbalistul trebuie sa mai stie si de frica, pentru ca altfel nu joaca. Ion Marin s-a impus în fata noastra, si spun ca este antrenorul de care aveam nevoie în acest moment pentru a ne scoate din criza în care ne-am aflat”.


Govor s-a autopropus


În ziarele nationale de sport de marti, fostul patron al echipei Olimpia Satu Mare, Mircea Govor, s-a laudat ca s-a întâlnit cu oameni importanti de la FC Bihor care i-ar fi propus sefia clubului oradean. Presedintele interimar al FCB nu avea cunostinta de tratativele cu Govor. „Clubul nu este în nici un fel de tratative cu domnul Govor. Am auzit si eu un zvon ca un grup de oameni de afaceri ar intentiona sa bage bani la FC Bihor si sa-l impuna pe Govor presedinte, dar mi se pare greu realizabil”, a precizat Sandor Ludovic.

Unul dintre numele de oameni de afaceri vehiculate este cel al lui Sorin Gal, manager la Distrigaz Vest. „Nu vreau sa investesc la FC Bihor. Este adevarat ca m-a sunat Mircea Govor, cu care sunt prieten, si mi-a spus ca vrea sa vina presedinte la echipa. I-am informat pe finantatori de intentia lui si atât”, a dezvaluit Gal. Ar fi bine ca oamenii care decid sa cântareasca foarte bine, pentru ca FC Bihor nu este o simpla jucarie, iar deciziile de pâna acum au costat clubul atât ca imagine, cât mai ales în plan financiar.

Teodor Biris