Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse

Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse
Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea în calitate de coordonator inter-regional, în parteneriat cu: Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi; Universitatea de Vest din Timişoara; Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad; Universitatea de Nord Baia Mare; Universitatea “Eftimie Murgu” Reşiţa; Fundaţia “Academia Comercială Satu Mare”; Societatea Ştiinţifică de Management din România, în cadrul proiectului: Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse.

Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei,proiect finanţat din Fondul Social European – “Investeşte în oameni!”, Contract nr. POSDRU/9/3.1/S/5, Perioada de implementare: 05.01.2009 – 05.01.2011, Valoare: 12.500.104 lei, anunţă:

 

Organizarea

Concursului „Planul meu de afaceri!” şi

Gala antreprenoriatului feminin AntrES, faza a II-a, teritorial

la Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe Economice

Ȋn urma desfăşurării Concursului „Planul meu de afaceri!” la nivel local, concurs în cadrul căruia au fost evaluate un număr total de 96 de Planuride afaceri, în Centrele locale AntrES: Aleşd, Beiuş, Marghita, Salonta, 16 Planuri de afaceri au fostselectate pentru participare la etapa următoare a Concursului „Planul meude afaceri!”, la nivel teritorial.

 

Premierea celor mai reuşite Planuri de afaceri, cu potenţial de a se transforma în afaceri viabile, câte unul pentru fiecare Centru local AntrES: Aleşd, Beiuş, Marghita, Salonta, cu premii a câte 1000 lei fiecare – va avea loc în cadrul evenimentului „Gala antreprenoriatului feminin AntrES”, la nivel teritorial, eveniment ce se va organiza la Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe Economice în data de 30 august 2010.

 

La acest eveniment, vor participa alături de echipa de proiect şi cursantele instruite în cadrul Centrelor locale AntrES, reprezentanţii Primăriilor Aleşd, Beiuş, Marghita, Salonta, care au sprijinit activ desfăşurarea proiectului la nivel local.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !