AntrES a ajuns la final

1Comentariu
AntrES a ajuns la final
Proiectul „Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse.Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei” a ajuns la final

Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii din Oradea a organizat vineri, de la ora 11:00, în AulaMagna a Universităţii din Oradea, conferinţa finală de diseminare a rezultatelor proiectului AntrES. Evenimentul a avut ca scop prezentarea rezultatelor proiectului „Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse. Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei”. Proiectul a fost cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”.

Premii

În cadrul conferinţei finale AntrES a fost lansata cartea „Antreprenoriatul feminin în Vestul României. Încercări teoretice şi provocări concrete”, a Diagnozelor economice ale celor şase judeţe implicate în proiect, a suporturilor de curs şi aplicaţii realizate de membrii echipei de proiect, precum şi Gala antreprenoriatului feminin, în cadrul căreia au fost premiate cele mai bune planuri de afaceri realizate şi selectate din cele 1.800 de planuri de afaceri întocmite de grupurile ţintă ale proiectului.  

La conferinţă au participat echipele de proiect de la nivel inter-regional şi teritorial – cadre didactice şi cercetători din şase universităţi partenere din vestul României, experţi-cheie ai proiectului, absolvente ale cursurilor „Şcolii antreprenoriale pentru femei recomandate să participe la faza finală a Concursului „Planul meu de afaceri!”, din cele şase judeţe etc.

C.D.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor