Anul 2010 – anul Tigrul de metal

2Comentarii
Anul 2010 – anul Tigrul de metal
Va prezentam prognoza principalelor evenimente economice, sociale si politice ce vor marca anul 2010 – anul Tigrului de Metal. Evenimentele privesc evolutia societatii civile, miscarile de pe esichierul politic, prognoza asupra pietei financiare, evolutia economiei si efectele pe care vor trebui sa le suporte oamenii in cursul acestui an. Luna Noua care se produce pe […]

Va prezentam prognoza principalelor evenimente economice, sociale si politice ce vor marca anul 2010 – anul Tigrului de Metal.

Evenimentele privesc evolutia societatii civile, miscarile de pe esichierul politic, prognoza asupra pietei financiare, evolutia economiei si efectele pe care vor trebui sa le suporte oamenii in cursul acestui an.
Luna Noua care se produce pe intervalul zodiei Varsatorului marcheaza intrarea in noul an chinezesc. La 14 februarie 2010 iesim din anul Bivolului de Pamant si intram in anul de Tigrului de Metal.

Tema astrologica alcatuita pentru momentul Lunii Noi din 14 februarie 2010, are Ascendentul pozitionat la 8 grade in Capricorn. Acesta indica o perioada dominata de evenimentele politice, acestea fiind determinante pentru toate celelalte domenii. Se vor produce blocaje, pierderi, restructurari si reorganizari.

Saturn, guvernatorul Capricornului, este plasat in Balanta, in casa a 8-a si se afla in miscare retrograda. Aceasta indica faptul ca vor exista manfestari cu efecte distructive atat in planul evenimentelor naturale, cat si in ceea ce priveste rata mortalitatii. Va fi o perioada dominata de problemele materiale si financiare, mai ales pentru cei care isi pun sperantele in autoritatile statului si care asteapta sa li se rezolve dificultatile.

Prezenta in Ascendent a lui Mercur si a Lilithului, plasate in Varsator, indica faptul ca evenimentele principale ale perioadei vor fi influentate de capacitatea de creatie si de manifestarile originale. Este o perioada in care inventivitatea va aduce cele mai mari succese. Se vor produce schimbari neasteptate, iar surprizele vor fi multiple in aproape toate domeniile de activitate.

in casa a 2-a apar 6 planete (Soare, Luna, Neptun in Varsator si Venus, Jupiter, Uranus in Pesti), fapt care indica o evolutie originala, neasteptata, pozitiva, in plan economic si mai ales financiar. Este posibil ca statul sa ia decizii fericite, relansand activitatea economica. Perioada ii favorizeaza pe cei care vor munci si isi vor creea singuri mijloacele de care au nevoie. O vor duce bine numai cei care vor munci si vor incerca sa se descurce prin forte proprii.

Prezenta zodiei Berbecului pe varful casei a 3-a si Marte retrograd plasat in Leu in casa a 7-a va indica discutii, certuri si conflicte in sistemul de invatamant. Principalele probleme vor fi generate de programa excedentara si de diferentele fata de cerintele educationale ale invatamintului european.Vor fi mari dificultati in tentativele de aliniere a invatamantului romanesc la standardele europene.

   in aceasta perioada se va inregistra o crestere importanta a accidentelor rutiere cu grad mare de periculozitate.

Vremea este indicata de elementele prezente in casa a 4-a. Prezenta Taurului pe varful casei a 4-a indica Venus, drept principal indicator al situatiei meterorologice. Venus este plasata in Pesti in casa a 2-a fapt care indica vreme schimbatoare si precipitatii abundente. Temperaturile vor fi relativ scazute si vantul va fi prezent in mod constant. in perioada februarie – iunie se vor inregistra precipitatii abundente si pe alocuri chiar inundatii. Iunie – iulie vor fi luni calduroase, iar in august -septembrie vor reveni ploile. Octombrie – noiembrie vor fi dominate de vant si vreme schimbatoare, iar din 5 decembrie va veni iarna.

Pe varful casei a 5-a apare zodia Taurului, iar Venus plasata in Pesti in casa a 2-a ceea ce indica drept subiect de petrecere a timpului liber discutiile despre criza financiara.
  Prezenta Gemenilor pe varful casei a 6-a si Mercur plasat in Varsator in Ascendent, indica faptul ca vor exista scandaluri violente in sistemul sanitar si discutii majore care vor viza activitatea si inzestrarea fortelor armate.
Armata va fi implicata in evenimente importante si va inregistra pagube in evolutia trupelor romanesti pe teatrele de operatii internationale.
Se vor produce ample miscari de protest organizate de sindicate, care vor face presiuni constante asupra guvernantilor.
Principalele afectiuni, dominante in aceasta perioada, vor viza sistemul respirator, umerii si bratele. Gripa noua se va manifesta intr-o forma agravata.
Prezenta lui Marte retrograd in Leu in casa a 7-a indica faptul ca actiunile politicienilor romani vor afecta relatiile internationale ale Romaniei si vor aduce prejudicii. Romania poate fi implicata in conflicte internationale. Exista posibilitatea unor evolutii de factura negativa, ale diplomatiei romanesti. Relatiile cu structurile UE se va face cu multe probleme, cu scandaluri si sunt posibile chiar si sanctiuni.
in casa a 8-a apare Saturn retrograd in Balanta ceea ce indica blocaje majore in domeniul creditelor si a activitatii sistemului bancar. Rata mortalitatii va cunoaste o crestere foarte mare in perioada urmatoare si vom asista la cresterea numarului de accidente rutiere soldate cu foarte multe victime. Se pot produce calamitati naturale cu efecte distructive: vijelii si tornade.

Pe varful casei a 9-a apare Balanta, iar Venus plasata in Pesti in casa 2 indica interventie majora a factorului economic asupra justitiei. Marii ”moguli” isi vor folosi averile pentru a corupe justitia. Se vor produce schimbari in conducerea unor institutii descentralizate ale statului ca urmare a comenzilor politice.
Prezenta in casa a 10-a a zodiei Scorpionului, iar Marte retrograd plasat in Leu indica faptul ca actiunile Presedintiei si Guvernului vor provoca scandaluri majore cu repercursiuni asupra relatiilor internationale ale Romaniei.   

Pe varful casei a 11-a apare Scorpionul, iar Marte retrograd in Leu indica posibile conflicte in care vor fi implicati europarlamentari romani.

Prezenta lui Pluto in Capricorn in casa a 12-a genereaza criza majora la nivelul intregii clase politice. Justitia poate avea de suferit prin imixtiunea politicului sau prin actiuni destabilizatoare care pot afecta statul de drept.

Este o perioada in care se pot produce transformari spectaculoase asupra clasei politice. Sa speram ca schimbarile clasei politice vor avea efecte benefice asupra a nivelului de trai.
Solutiile problemelor noastre nu se vor putea gasi decat la nivel individual. Fiecare va trebui sa inteleaga ca daca vrea sa traiasca mai bine trebuie sa aiba initiativa si sa incerce sa-si creeze singur binele. Eficienta individuala trebuie sa primeze si sa ii discearna pe oameni. Cei care vor pune accent pe intelegerea si adaptarea la noile conditii de viata vor reusi sa se descurce.
Anul 2010 va fi un an dificil, cu multe probleme si dominat de schimbari, un an mai greu decat 2010, un an dominat de problemele economice si financiare.

Ultimul an al Tigrului, 1998, a fost marcat de evenimente interesante, majoritatea fiind de natura politica. Este anul in care guvernarea Conventiei Democrate a creat probleme financiare cauzate de restructurari si de lichidarea intreprinderilor de stat. A fost anul aliantelor nefericite care au creat pierderi economice majore. Probabil si in 2010 vom asista la o situatie asemanatoare.

Situatia generala va aduce transformari in modul de perceptie si intelegere a vietii spirituale. Datorita numeroaselor probleme materiale multi oameni isi vor cauta refugiul in viata spirituala. Se vor inmulti si amplifica actiunile diferitelor miscari spirituale care vor exploata nesiguranta si debusolarea oamenilor. Sectele vor avea o activitate foarte puternica.

Acest an va fi dominat de scaderea nivelului de trai. Nu putem spera sa fim ajutati de guvernanti deoarece deciziile lor ne-au adus aici.
Solutiile problemelor noastre nu se vor putea gasi decat la nivel individual. Fiecare va trebui sa inteleaga ca daca vrea sa traiasca mai bine trebuie sa aiba initiativa si sa incerce sa-si creeze singur binele. Eficienta individuala trebuie sa primeze si sa ii discearna pe oameni. Aceasta presupune o schimbare majora la nivelul conceptiilor de viata. Toti cei care vor pune accent pe intelegerea si adaptarea la noile conditii de viata vor reusi sa se descurce in 2010. Evolutia noastra a fiecaruia in anul 2010 va fi determinata de actiunile si initiativele proprii.

Politic
Anul 2010 va debuta cu o continuare a luptelor politice, desfasurate in parlament, cauzate de dificultatea de a realiza o majoritate stabila care sa poata sustine un guvern puternic. Se vor schimba si reconfigura aliante si vom avea o structura foarte dinamica a parlamentului si probabil o majoritate parlamentara fluctuanta. Exista si posibilitatea recurgerii la alegeri parlamentare in urma dizolvarii parlamentului actual. Se vor produce modificari importante ale Constitutiei.
 Prezenta lui Pluto in Capricorn indica schimbari profunde la nivelul intregii clase politice. Este un an in care se vor produce schimbarea si primenirea clasei politice.

Economic
La nivel economic vom inregistra mari probleme. Cresterea economica va fi mica si mult sub cea prognozata, dar va exista crestere. Aceasta scadere a ritmului de crestere economica se va resimti in buzunarele romanilor. Confruntati cu saracia foarte multi oameni nu vor gasi solutii pentru rezolvarea problemelor financiare. Cei care vor munci si vor avea initiative proprii se vor descurca si nu vor avea probleme financiare.

Financiar
   Anul 2010 este un an de refacere a echilibrului la nivel financiar. Nivelul de trai si puterea de cumparare se vor menetine scazute. Viata se va mentine dificila, pentru toti cei care asteapta sa le rezolve statul problemele.
Evolutia leului in raport cu cursul de schimb al principalelor monede occidentale va fi dominata de scaderea lenta a leului.
  

Social
   Se vor produce actiuni sindicale de amploare, proteste sociale majore si scandal public aproape continuu. Anul 2010 va semana mult cu anul 1998, anul multor miscari sindicale majore, inclusiv al mineriadelor. Miscarile de protest se vor generaliza pe fondul saracirii acute a populatiei.

Sanatate
Afectiunile majore ale anului 2010 vor afecta rinichii, ochii si aparatul respirator.

Vreme
     Vremea este indicata de elementele prezente in casa a 4-a. Prezenta Taurului pe varful casei a 4-a indica Venus, drept principal indicator al situatiei meterorologice. Venus este plasata in Pesti in casa a 2-a fapt care indica vreme schimbatoare si precipitatii abundente. Temperaturile vor fi relativ scazute si vantul va fi prezent in mod constant. in perioada februarie – iunie se vor inregistra precipitatii abundente si pe alocuri chiar inundatii. Iunie – iulie vor fi luni calduroase, iar in august -septembrie vor reveni ploile. Octombrie – noiembrie vor fi dominate de vant si vreme schimbatoare, iar din 5 decembrie va veni iarna.
 
Evolutie personala
Pozitia Nodului Nord in Capricorn indica necesitatea ca fiecare om sa incerce sa se afirme prin forte proprii fara sa fie ajutat de nimeni in nici un fel. Este un an in care trebuie sa invatam sa ne descurcam singuri si sa avem initiativa.

In acest an vor avea de castigat cei care vor lucra individual si care se vor baza doar pe fortele proprii. Cei care vor sa traiasca bine sa isi construiasca singuri acest bine, lasandu-i pe ceilalti sa faca ce doresc.

Sursa: Roportal.ro
Autor: Alexandru Nicolici2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor