„Anul bărbaţilor” la Borod

Zilele Borodului s-au derulat la liziera pădurii
Zilele Borodului s-au derulat la liziera pădurii
Daniela Gyorfy şi DJ Project au o mulţiume de fani la Borod. Ei au aflat asta cu prilejul celei de-a doua ediţii a Zilelor Borodului. Mai bine de două ore, duminică seara, tinerii din comună au cântat împreună cu vedetele invitate la Zilele Borodului.

Dacă Daniela a foast cea care a deschis concertul, house-ul celor de la DJ Project a provocat aplauze şi strigăte de bucurie. Sute de fani au demonstrat că sunt cunoscători ai repertoriului DJ Project. Momentul în care solista vocală a trupei, Elena, a coborât printre cei pe care i-a numit „prieteni” pentru a da autografe, tensiunea şi bucuria au atins cote maxime. Una peste alta, artiştii au găsit la Borod o atmosferă de mare concert.

Pe placul localnicilor

Cel care a gândit şi a pregătit punct cu punct programul artistic a fost chiar primarul de Borod, Sorin Sarca. Criteriul după care acesta a ales invitaţii nu e altul decât preferinţele localnicilor.

„Eu vorbesc cu oameni de toate categoriile de vârstă. Vreau să aflu ce le place, spune primarul. Şi pot să spun că anul trecut a fost anul femeilor, deoarece la cererea lor l-am invitat pe Dinu Verezeşan. El a fost preferat de femeile între 35-55 ani, care îi cunoşteau toate cântecele. Anul acesta a fost anul bărbaţilor. Am invitat-o pe Daniela Gyorfy. La anul trebuie să caut alte soluţii”.

Neveste la cratiţă

Primarul Sorin Sarca şi-a mărturisit şi o neîmplinire, aceea că nu a reuşit să semneze contractul cu Aurel Tămaş, care a pretextat faptul că are o deplasare la Chicago. Aceasta cu toate că, la fel ca şi în cazul celorlalte vedete, contactele au fost stabilite încă din primăvară.

La organizarea acestui eveniment au concurat Consiliul Local, Primăria şi CJ Bihor. De altfel, vicepreşedintele CJ Bihor, Ştefan Seremi, şi-a petrecut duminica la Borod. „Aş vrea să mulţumesc în special soţiilor consilierilor locali, care au gătit pentru mii de oameni şi care s-au mobilizat în mod cu totul surprinzător pentru acest eveniment”, a ţinut să spună primarul.

Veronica Bursaşiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !