Anul nou la Toastmasters Oradea

Reactualizat la:
Anul nou la Toastmasters Oradea
„Învață să-ți spui povestea cu încredere și entuziasm” este sloganul acestui nou an al Toastmasters Oradea, an care, conform tradiției clubului, începe la 1 iulie.

Toastmasters Oradea a intrat într-un nou an cu un nou consiliu de conducere, prima întâlnire a avut loc în 3 iulie.
Proaspăt ales președinte al clubului, Remus Toderici le-a amintit membrilor și colegilor că un grup este atât de puternic pe cât este de puternică cea mai slabă verigă a sa.

Board-ul nou ales și-a propus să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership prin ședințe mai eficiente și mai interesante, dar și să acorde o mai mare atenție noilor membri pentru ca aceștia să poată evolua cât mai rapid și să își învingă teama de a vorbi în public.

Ședințele clubului se desfășoară în fiecare miercuri, începând cu ora 19:15, la Hotel Ramada (Calea Aradului nr. 9) și sunt deschise tuturor celor interesați de arta comunicării, leadership, dezvoltare personală și nu numai.

Invitații sunt încurajați să participe activ la secțiunea de discursuri improvizate, în cadrul căreia vorbitorii trebuie să susțină un discurs de până la 2 minute, pe un subiect primit pe loc.

Clubul Oradea Toastmasters e membru al organizației internaționale Toastmasters. Intrarea este liberă.

Echipa nouă la conducerea clubului de public speaking

Consiliul de conducere nou

⇒ președinte: Remus Toderici
⇒ vicepreședinte educație: Diana Belean
⇒ vicepreședinte membri: Florentina Lăzău
⇒ vicepreședinte relații publice: Sebastian Moca
⇒ trezorier: Cătălin Fetea
⇒ secretar: Ana Bredeanu
⇒ sergent: Mihai Zmole
⇒ fost președinte: Dora Cernau0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !