Anunț Compania de Apă

Anunț Compania de Apă
SC COMPANIA DE APĂ SA ORADEA, cu sediul în municipiul Oradea strada Duiliu Zamfirescu nr. 3, telefon 0259.436934, titular al proiectului ,, Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare menajeră în zona de SE a municipiului Oradea, judeţul Bihor ” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bihor:

NU SE SUPUNE IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI ŞI NU SE SUPUNE EVALUĂRII ADECVATE, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectu ,, Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare menajeră în zona de SE a municipiului Oradea, judeţul Bihor”, propus a fi realizat în municipiul Oradea.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează, pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Oradea, strada Bulevardul Dacia, nr. 25/A, în zilele de luni-joi, între orele 9-16, vineri între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbh.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 01.08.2018.

Conducerea

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !