Anunt de presă

Anunt de presă
Anunţ de finalizare a proiectului cu titlul ”Dezvoltarea activităţii S. C. Idealpack S.R.L. prin achizitia de echipamente pentru producţie ambalaje de carton”.

S.C. Idealpack S.R.L. cu sediul in Oradea, B-dul Dacia nr. 104, bl. parter, bl. AM4 a finalizat implementarea proiectului cu titlul „Dezvoltarea activităţii S.C. Idealpack S.R.L. prin achiziţia de echipamente pentru producţie ambalaje de carton”, cod SMIS: 110502, la locaţia din Oradea, Str. Matei Corvin nr 404, km. 3, nr. cadastral 159/13C2, judetul Bihor, Regiunea Nord-Vest . Valoarea totalǎ a proiectului a fost de 1.088.784,55 lei din care finanţarea nerambursabilǎ in suma de 726.948,80 lei, din care valoarea nerambursabila din FEDR 617.906,48 lei .

Proiectul a fost finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2- Îmbunatatirea competitivitatii întreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de Investitii 2.1. Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Apelul de proiecte 2.1.A/2015. Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Obiectivul general al proiectului

Creșterea competitivităţii S.C. Idealpack S.R.L. pe piaţa producătorilor de ambalaje de carton din România.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Dezvoltarea resursei umane a firmei prin creșterea numărului de salariaţi direct productivi cu 5 persoane

2. Îmbunǎtăţirea prezenţei pe piaţă și ȋn mediul online al firmei prin realizarea unui site web propriu

3. Modernizarea și automatizarea producţiei prin achiziţionarea a 6 echipamente de producţie noi, calculator desktop și softuri specifice.

Rezultatele proiectului

1. Cresterea numarului mediu de salariati cu 5 persoane fata de numarul mediu de salariati inregistrat in ultimul an fiscal incheiat inainte de depunerea cererii de finantare. Dintre cele 5 persoane o persoana angajata din categoria persoanelor defavorizate

2. 6 echipamente specifice productiei de cutii instalate si functionale, un calculator desktop instalat si functional, soft de productie cutii instalat, site web dezvoltat in cadrul proiectului functional la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului

3. Implementarea cu succes a proiectului si atragerea de finantare nerambursabila in valoare de 726.948,80 lei

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii constă în creșterea numărului mediu de salariați cu 5 locuri de muncă, din care 1 persoană din categorii defavorizate, o societate comerciala dotata cu un numar de 6 echipamente de productie noi și performante, calculator desktop, software si site web propriu.

Data de ȋncepere a proiectului : 22.06.2018

Data de finalizare a proiectului: 07.06.2019

Advertorial! Hb: 2259310Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !