„Apa înseamnă viaţă”

„Apa înseamnă viaţă”
Sub genericul „Apa înseamnă viaţă” s-a derulat proiectul tematic cu acelaşi nume, la Grădiniţa nr. 37 din Oradea, coordonat de educatoarea Floare Bernad.

Această acţiune se înscrie în proiectul judeţean „Calendarul Verde”, realizat în colaborare cu Camelia Rusu, ce îşi propune sensibilizarea copiilor, micii ecologişti, a părintilor, şcolarilor mici şi a comunităţii, pentru a se apleca cu mai multă atenţie asupra problemelor de mediu, care să devină pentru ei o prioritate.

S-a realizat sub titlul „Apa înseamnă viaţă”, un mini-experiment pentru a conştientiza rolul primordial al apei în menţinerea vieţii pe pământ. În acest scop, au fost puse seminţe de fasole, grâu şi porumb la germinat, au fost udate pentru a creşte frumos şi le-a fost urmărită evoluţia.

O altă activitate „Apa şi sănătatea” a constat în memorarea poeziei „Sfatul mamei este bun”, o lecţie de igienă şi de folosire a apei.

Ziua Mondială a Apei a fost marcată printr-o expoziţie de desene „Pământul râde, Pământul plânge”, care a uimit vizitatorii, prin imaginaţia şi fantezia de care au făcut uz copiii. Adulţii au remarcat că bătrâna „Planetă Albastră” ar trebui să arate exact ca în creaţiile lor.
Carmen Brehoi0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !