Apa pentru Oradea deluroasa

Apa pentru Oradea deluroasa
Compania de Apa şi Primăria Oradea anunţă semnarea a încă unui contract pentru extindere alimentării cu apă şi canal în municipiu.

E vorba despre 14 străzi. Firma care va executa lucrările este SC Instalaţii Montaj SRL, iar valoarea totală a contractului este de 2.032.250,47 lei, la care se adaugă TVA.

Timp de-un an

Termenul de execuţie a lucrărilor aferente contractului este de 12 luni, de la predarea amplasamentului de către Autoritatea Contractantă. Conform obiectivului contractului de lucrări, se vor realiza reţele de apă pe 14 străzi, în lungime de 6.626 metri liniari, urmând să se realizeze 461 branşamente de apă şi să se monteze 63 de hidranţi. Potrivit Companiei de Apă Oradea, constructorul va începe lucrările începând cu data de 15 noiembrie. Străzile cuprinse în cadrul contractului sunt următoarele: str.Vişeului, str.Secarei, str.Frasinului – în etapa I; str.Valea Drăganului, str. Cimbrului, str. Grâului – în etapa a II-a; str. Drăgăşanilor, str. Ioan Păun Pincio, str. Thomas Morus, str. Siretului, str. Piatra Craiului, str. Frunzei, str. Radu Enescu, str. Juhasz Gyula – în etapa a III-a. Aşadar, cu excepţia străzii Radu Enescu, aflată la ieşirea spre Arad, celelalte sunt străzi din zona deluroasă a Oradiei – Oncea, Iorga şi Podgoria.

Lucrările se vor derula pe străzi în ordinea în care se obţin avizele de la Poliţia Rutieră, pentru a nu perturba circulaţia din zonă şi în funcţiile de condiţiile meteo. Cu toate că termenul de execuție a lucrărilor aferente contractului este de 12 luni, vor exista lucrări care se vor finaliza mai repede decât acest termen, ni se transmite dinspre municipalitate.

„În urma realizării lucrărilor aferente contractului, locuitorii din zonele menţionate vor beneficia de servicii de alimentare cu apă la standarde europene”, se arată într-un comunicat emis de Biroul de Presă al Primăriei.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !