Apă prin proiect european

1Comentariu
DOCLIN – La un pas de integrarea în Uniunea Europeană, nu toate localităţile din Caraş-Severin au reuşit să acceseze fonduri pentru a implementa proiecte pentru alimentarea cu apă sau canalizare. În comună, prioritatea este satul aparţinător Tirol.

Aici, începând cu anul viitor se vor demara lucrări pentru alimentare cu apă a localităţii. „În urmă cu aproape doi ani, la Tirol a fost o epidemie de hepatită, s-au recoltat probe de apă şi s-a constatat că există cantităţi mari de nitriţi şi nitraţi. Se pare că substanţele au penetrat pânză freatică şi astfel calitatea apei este îndoielnică. Tocmai de aceea s-a luat hotărârea ca la Tirol, să se demareze proiectul de alimentare cu apă.

Tot anul viitor se vor întocmi proiecte şi pentru Doclin şi Biniş“, ne-a declarat Oană Dănuţ, primarul comunei Doclin. Investiţia se ridică la suma de 16 miliarde de lei, iar lucrările vor începe imediat ce condiţiile meteo vor permite, mai exact în primăvara anului 2007.

Mianda Mladin1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor