Apă şi canalizare la standarde europene în Grigorescu

3Comentarii
Apă şi canalizare la standarde europene în Grigorescu
Lucrarea a fost finalizată cu trei luni înainte de termen.

Locuitorii din Cartierul Grigorescu sunt beneficiarii lucrărilor prin care a fost introdusă apa potabilă şi canalizare în zonă. Lucrarea a fost executată prin programul „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bihor”.

„Lucrările de extindere a reţelei de apă şi canalizare în Cartierul Grigorescu s-au încheiat ieri, prin semnarea de către reprezentanţii Companiei de Apă Oradea şi ai Antreprenorului, a recepţiei la terminarea lucrărilor. În cadrul contractului de lucrări CL 12 «Extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare menajeră în municipiul Oradea» din cadrul proiectului «Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bihor», a fost executată de către Asocierea S.C.Instalaţii Montaj SRL-Le-Ko KFT

extinderea reţelei de alimentare cu apă pe o lungime de 13870,5 metri, respectiv reţea de canalizare menajeră pe o lungime de 11398 metri. Totodată s-au realizat un număr de 1041 de racorduri şi 994 de branşamente”, spune Renata Tripa, responsabil comunicare şi PR la Compania de Apă Oradea.

Valoarea contractului pe lucrări executate este de 7.763.546 inclusiv TVA. Lucrarea a fost finalizată cu trei luni înainte de termenul de execuţie, urmând ca timp de un an să curgă perioada de notificare a defectelor. În urma finalizării lucrărilor aferente contractului, locuitorii din cartierul Grigorescu beneficiază de servicii de alimentare cu apă şi canalizare la standarde europene.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor