Aparatură nouă la Maternitate

Aparatură nouă la Maternitate
ORADEA - Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Oradea începe să intre pe făgaşul normal al lucrurilor. Dr. Liana Antal, managerul Maternităţii, a reuşit în acest an să reducă la zero datoriile spitalului, care erau de ordinul zecilor de miliarde de lei.

Începând de săptămâna trecută a început să sosească şi aparatură medicală nouă de la Ministerul Sănătăţii. Astfel, Maternitatea este acum dotată cu un ecograf performant Doppler şi un aparat de anestezie. Urmează să se achiziţioneze în perioada următoare şi un analizator de biochimie pentru laboratorul spitalului.

„Suma de 1,5 miliarde de lei vechi, primită de la minister pentru achiziţia de aparatură, trebuie să o investim până la finele anului. Astfel, în decembrie vom achiziţiona şi un sistem de monitorizare pentru travaliu, aspiratoare chirurgicale, pompe pentru perfuzii, un aparat EKG, un biotom şi un histeroscop”, susţine dr. Antal.

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase