Apartament nou de la 39.000 euro

15Comentarii
Apartament nou de la 39.000 euro
ORADEA – Administratorul SC Selina SA, Beniamin Rus, ne-a confirmat că pe 22 iunie va începe repartiţia primei tranşe de 470 de apartamente din ansmablul rezidenţial „Luceafărul” din Oradea.

„Deocamdată pot să vă spun, orientativ, că preţul unui apartament cu două camere va porni de la 39.000 de euro şi va depinde de îmbunătăţirile dorite de proprietar: finisaje, structură, încălzirea pe apă termală sau de la CET, rezervare de parcare şi altele.

Preţurile sunt sub cele ale pieţei în condiţiile în care comfortul este cu cel puţin 25% peste ceea ce oferă blocurile vechi. S-a lucrat cu materiale de calitate, normele legale impunând cărămidă poroterm, izolaţie prin polistiren şi termopane, şarpantă.”, explică Rus.

Darea în folosinţă a locuinţelor va depinde de corelarea construcţiei cu introducerea de utilităţi de către autorităţile locale şi judeţene.

„Vom face demersuri la nivelul Consiliului Judeţean Bihor pentru ca introducerea utilităţilor să se facă în timp optim.”, mai precizează Beniamin Rus.

În ce priveşte concurenţa apărută în zona Oradiei odată cu alte proiecte de cartiere, administratorul Selina SA declară următoarele: „Sigur că legea cererii şi a ofertei de pe piaţă introduce în calcul şi preţurile şi fondul de locuinţe oferite de concurenţă. Deocamdată noi avem de partea noastră calitatea şi motivaţia de a finaliza la termen construcţiile anunţate”.

 • Curând vor începe repartiţiile în cartierul Luceafărul
 • Cristian Horgos  15Comentarii

  Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

  inca 1000 caractere ramase

  Citiți principiile noastre de moderare aici !

  versiunea HTML a comentariilor