Apel pentru actualizarea declaraţiilor

Apel pentru actualizarea declaraţiilor
Sorin Iacob, adjunct în Direcţia Economică din Primărie a anunţat că persoanele juridice care deţin în proprietate clădiri care nu au fost reevaluate în ultimii 3 ani fiscali anteriori ar trebui să parcurgă această procedură.


„Sunt rugaţi să procedeze în cel mai scurt timp la efectuarea reevaluării şi la depunerea declaraţiilor şi documentelor privind reevaluarea, în aşa fel încât acestea să poată fi înregistrate în evidenţa fiscală, iar cei care doresc să achite integral impozitul pe clădiri până la 31 martie, să o poată face, beneficiind astfel de bonificaţia de 5%”, declară acesta.

În urma reevaluării, cota de impozitare se modifică de la 20% la 1% din valoarea contabilă a imobilului. De asemenea, persoanele care vor depune reevaluarea până la data de 31 martie 2015 vor fi exonerate de plata amenzii pentru depunerea cu întârziere a declaraţiilor de impunere.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !