Apeleaza la Arikan Serv pentru un interfon sigur (P)

Reactualizat la:
Apeleaza la Arikan Serv pentru un interfon sigur (P)
A sosit anotimpul rece, boschetarii si alte persoane dubioase incearca sa-si caute locuri unde sa se incalzeasca, se refugiaza spre casa scarilor si vor gasi locurile unde nu functioneaza interfonul sau locatarii sunt neglijenti deschizind usa oricui fara sa intrebe cine suna.

Trebuie subliniate urmatoarele:

• Importanta bunei functionari respectiv mentenanta interfonului montat – daca tot s-a montat si s-au dat niste bani macar sa functioneze corespunzator

• Reparatiile si intretinerea nu trebuie lasate pe ultima secunda, imediat ne pregatim pentru Craciun

• Sunt interfoane montate de firme care au disparut intre timp si nu au cine sa le intretina,

• Unele interfoane mai vechi utilizeaza cartele optice pentru acces care au multe greutati in utilizare, acestea pot fi modernizate la preturi mici, iar cartelele schimbate cu mai multe taguri de proximitate mult mai sigure, fiabile si comode in utilizare.

Arikan serv poate executa reparatii si modenizari la toate tipurile de interfoane montate in Oradea si poate furniza cartele de acces la majoritatea dintre ele.

Cartelele de proximitate se livreaza pe loc celor care vin de luni pana vineri intre orele 8-16 la sediul de pe Aviatorilor 40 si prezinta o cartela functionabila.