Aproape 100.000 de persoane pe la Năldac II!

De Adriana Barbu
Aproape 100.000 de persoane pe la Năldac II!
© Foto: Poliția de Frontieră
Potrivit Poliţiei de Frontieră, per total, peste 430.000 de persoane au trecut frontiera din România în ultimele 24 de ore, cele mai multe spre Ungaria.

E nebunie la frontierele României. Potrivit datelor oficiale ale Poliţiei de Frontieră, peste 430.000 de persoane, români și străini, au trecut frontiera în ultimele 24 de ore, cei mai mulți fiind cei care au plecat din țară. Cele mai tranzitate vămi au fost cele spre Ungaria și spre Bulgaria. Iar Nădlac II, frontiera din judeţul Arad care face legătură cu Ungaria pe autostradă, a fost din nou cea mai tranzitată.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Poliția de Frontieră, în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut aproximativ 430.900 de persoane, cetățeni români și străini, dintre care 256.200 au fost pe sensul de ieşire din ţară. Când vine vorba de maşini, frontiera a fost traversată de aproximativ 105.100 mijloace de transport, fiind înregistrată o creştere cu aproximativ 60% față de valoarea medie zilnică a traficului în luna august.

Pe la Nădlac II au trecut, tot potrivit datelor celor de la Froniteră, în ultimele 24 de ore, aproape 100.000 de persoane. Poliţia de Frontieră indică, potrivit Mediafax, faptul că „la frontiera cu Ungaria s-au prezentat aproximativ 170.000 de persoane şi 50.000 de mijloace de transport, cel mai tranzitat punct de la frontieră fiind P.T.F. Nădlac II Autostradă, prin care, în ultimele 24 de ore, au trecut aproximativ 93.000 de persoane şi peste 25.000 de mijloace de transport”.

Aceleaşi recomandări

Ca de fiecare dată când e nebunie la Nădlac II, polițiștii de frontieră au venit şi acum cu recomandarea, având desigur în vedere că cele mai mari valori de trafic sunt înregistrate în PTF Nădlac II, de a utiliza şi celelalte puncte de trecere deschise traficului internaţional de la graniţa de vest. De exemplu, în apropierea PTF Nădlac Autostradă se află Punctul vechi de Trecere a Frontierei Nădlac. De asemenea, pe raza judeţului Arad mai funcţionează în regim non-stop PTF Turnu şi Vărşand, iar în judeţul Bihor, pe lângă PTF Borş, sunt deschise permanent PTF Salonta şi Valea lui Mihai. De asemenea, și la granița cu Bulgaria a fost un trafic intens, astfel că polițiștii de frontieră le recomandă turiștilor să folosească toate punctele de frontieră deschise la granița comună.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !