Aproape 400 de slujbe oferite spre ocupare

4Comentarii
Aproape 400 de slujbe oferite spre ocupare
La AJOFM Bihor sunt disponibile în prezent 385 de locuri de muncă.

Angajatorii au declarat vacante la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) în această perioadă 385 de locuri de muncă. Cele mai multe slujbe vacante se găsesc în Oradea. Aici cei aflaţi în căutarea unui loc de munca, sau ce care doresc să şi-l schimbe, pot opta pentru unul din cele 359 vacante. Persoanele cu studii superioare pot alege din cele 43 de locuri de munca. În continuarea inginerii de doferite specializări sunt la mare cătuare. Din aceasta categorie de persoane, angajatorii mai au nevoie de director medical, director financiar comtabil, şef departament lofistică, manager resurse umane, secialist în domeniul calităţii administrator reţea de calculatoare, designer industrial şi manager achiziţii.

Studii medii

Pentru persoanele cu studii medii şi şcoală profesională sunt disponibile 206 oferte. Meseriile sunt variate, de la director de magazin, tehnician mecanic sau electronică, la chimist, controlor de calitate, asistent medical, agent comercial, agent de marketing, magaziner sau agent de pază. Domeniul mecanicii vine cu multe oferte pentru personalul calificat: strungari, frezori, lăcătuşi mecanici, turnători, operatori maşini unelte cu comandă numerică şi operatori maşini unelte semiautomate şi automate. Industria uşoară are locuri de muncă pentru confecţionerii încălţăminte şi îmbrăcăminte.

Persoanele necalificate au de ales dintre 110 de posturi. Dintre acestea 75 sunt pentru montatori subansamble. În judeţ, Punctul de lucru Aleşd vine cu 21 de locuri de munca în meseriile de pictor, sculptor, electrician, tâmplar, sudor, graphic designer, teunician în fibră de sticlă. La Punctul de lucru Beiuş sunt disponibile cinci locuri de muncă pentru confecţioneri încălţăminte.

S.Al.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor