Aproape 400 de slujbe oferite spre ocupare

2Comentarii
Aproape 400 de slujbe oferite spre ocupare
La AJOFM Bihor sunt disponibile, în prezent, 385 de locuri de muncă.

Angajatorii au declarat vacante la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), în această perioadă, 385 de locuri de muncă. Cele mai multe slujbe vacante se găsesc în Oradea. Aici, cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, sau cei care doresc să şi-l schimbe, pot opta pentru unul din cele 359 vacante. Persoanele cu studii superioare pot alege din cele 43 de locuri de muncă. În continuare, inginerii de diferite specializări sunt la mare cătuare. Din această categorie de persoane, angajatorii mai au nevoie de director medical, director financiar contabil, şef departament logistică, manager resurse umane, specialist în domeniul calităţii, administrator reţea de calculatoare, designer industrial şi manager achiziţii.

Studii medii

Pentru persoanele cu studii medii şi şcoală profesională sunt disponibile 206 oferte. Meseriile sunt variate, de la director de magazin, tehnician mecanic sau electronică, la chimist, controlor de calitate, asistent medical, agent comercial, agent de marketing, magazioner sau agent de pază. Domeniul mecanicii vine cu multe oferte pentru personalul calificat: strungari, frezori, lăcătuşi mecanici, turnători, operatori maşini unelte cu comandă numerică şi operatori maşini unelte semiautomate şi automate. Industria uşoară are locuri de muncă pentru confecţioneri încălţăminte şi îmbrăcăminte.

Persoanele necalificate au de ales dintre 110 posturi. Dintre acestea, 75 sunt pentru montatori subansamble. În judeţ, Punctul de lucru Aleşd vine cu 21 de locuri de muncă în meseriile de pictor, sculptor, electrician, tâmplar, sudor, graphic designer, tehnician în fibră de sticlă. La Punctul de lucru Beiuş, sunt disponibile cinci locuri de muncă pentru confecţioneri încălţăminte.

S.Al.

Taguri: , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor