Aproape de o tragedie

Spectatorii prezenti vineri seara la partida jucata împotriva aradenilor de la West Petrom au fost aproape de a fi martorii unei tragedii. Americanul Naslett si-a pierdut cunostinta în urma unei ciocniri cu Bogdan Betea.

În ultimele secunde ale meciului, la o plecare rapida pe contraatac, baschetbalistului american de la WP Arad, Naslett, s-a ciocnit de pivotul lui CSM, Betea. Jucatorul de culoare a ramas la pamânt, fara suflu.

În câteva clipe a fost înconjurat de toti cei de pe teren si de oficialii celor doua echipe, moment în care s-a constatat ca nu exista nici un doctor chemat la acest turneu. Providentiala a fost inspiratia de moment a sârbului Djordjio Djordjic, care i-a acordat primul ajutor lui Naslett, probabil salvându-i viata americanului.

Chiar daca nu este nici o prevedere în vreun regulament ca la partidele amicale sa participe un cadru medical, în unele cazuri prezenta unui doctor poate însemna salvarea vietii unui om.

Cu atât mai mult cu cât în acest sfârsit de saptamâna la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” s-au disputat sapte meciuri de baschet, sansele unei accidentari care sa necesite interventia unui doctor fiind foarte mari.

Gavril Nutiu