Ar „mărita” câteva parcele din parcurile industriale

Reactualizat la:
Ar „mărita” câteva parcele din parcurile industriale
Licitaţia se încheie pe 26 iunie, cu deschiderea ofertelor la Primărie.

Administratorul Parcului Industrial Eurobusiness Oradea, I şi II organizează o licitaţie publică deschisă, în perioada 3 – 26 iunie, în vederea concesionării a 11 parcele disponibile în perimetrul Parcului Industrial II din strada Ogorului şi a altor șase parcele din Parcul Industrial din Șoseaua Borșului.

Destinaţia parcelelor din PI II este construcţia de hale/clădiri pentru activităţi de producţie sau servicii iar în PI I sunt primite doar activităţi de producţie.

Durata maximă a concesiunii este de 25 ani, începând de la data semnării contractului iar redevenţa minimă ca bază de pornire a licitaţiei este de 8 Euro/mp/25 de ani, fără TVA. Depunerea ofertelor se poate face până pe 26 iunie, la ora 12,00, conform calendarului licitaţiei. Programul zilnic este între orele 08,00 – 16,00 iar sediul firmei este în incinta Primăriei Oradea, în Piaţa Unirii nr. 1-3, etaj I, camera 133. „Deschiderea ofertelor va avea loc în prezenţa ofertanţilor şi a Comisiei de Evaluare şi Selecţie a Ofertelor, în data de 26 iunie, la ora 14:00, conform calendarului licitaţiei, la sediul Primăriei Municipiului Oradea, situat în Oradea, Piaţa Unirii nr. 1-3, în Sala „Rimler Karoly” (Sala Mică). Relaţiile suplimentare pot fi obţinute la sediul Eurobusiness Parc Oradea SRL, la numărul de telefon 0359/889 389 sau la adresa de email contact@eurobusinessparc.ro, persoană de contact Liana Boangiu”, informează societatea printr-un comunicat de presă. Documentaţia pentru licitaţie este disponibilă pe site-ul Primăriei şi pe site-ul www.eurobusinessparc.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !