Ar protesta in fata Primariei, de 1 Decembrie

Ar protesta in fata Primariei, de 1 Decembrie
Vuşcan şi nemulţumiţii din Ioşia s-ar revolta împotriva primarului, chiar de Ziua Naţională.

Horea Vuşcan şi locuitorii nemulţumiţi din Ioşia vor să protesteze în faţa Primăriei Oradea, chiar de 1 Decembrie. Această mişcare de protest e iniţiată în urma deciziei Primăriei de a-i trece pe clienţii Transgex din Ioşia la CET. Prin această mutare, celor din Ioşia li s-a mărit preţul la agentul termic, de la 103 la 193 lei, într-o primă fază, respectiv 235,52 lei (preţul oraşului), din martie 2012. Sunt aşteptaţi însă toţi orădenii nemulţumiţi de Primăre, de CJ Bihor şi de Guvern. Vuşcan afirmă că mmentalitatea „capului plecat pe care sabia nu-l taie” este „încă mult prea prezentă în societatea noastră”. Vuşcan crede că 1 Decembrie reprezintă momentul potrivit pentru exprimarea nemulţumirilor.

Orice nemulţumit e dorit

Sunt aşteptaţi toţi orădenii „care nu doresc monopolul CET-ului şi al RER-ului, toţi cei care sunt nemultumiţi de tăierile de copaci din oraş, locuitorii străzii Ecaterina Teodoroiu, cei care nu vor demolarea pasarelei de la Gară, orădenii nemultumiţi că nu avem un Aeroport internaţional funcţional, persoanele care nu sunt primite în audienţă de domnul primar, cei care doresc piste de biciclete, ecologiştii nemulţumiţi de gradul ridicat de poluare din oraş, orădenii care sunt nemulţumiţi de activitatea serviciului de parcări şi ridicări de maşini a Primăriei şi toţi cei care se simt lezaţi de politica municipalităţii, a consiliului judeţean şi a guvernului”.

Vuşcan anunţă că în urma protestului se va redacta un document cu problemele oamenilor veniţi la miting, ce va fi transmis primarului Bolojan, preşedintelui CJ, Radu Ţîrle şi prefectului Ghilea.

C.C.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !