ARACIS crede in managementul Universitatii

ARACIS crede in managementul Universitatii
Conform raportului publicat de ARACIS calificativul de „încredere” se datorează îmbunătăţirilor aduse de conducerea instituţiei.

Cea mai recentă vizită a evaluatorilor Agenţiei Române pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) s-a încheiat cu acordarea calificativului „Încredere” pentru Universitatea  Oradea. În raportul adoptat de ARACIS se arată că s-a luat act de perzentarea Departamentului de evaluare a calităţii şi a constatat că toate procedurile de evaluare au fost îndeplinite. Un alt punct care a atârnat balanţa încrederii către Universitatea  Oradea a fost calitatea raportului de autoevaluare întocmit de instituţia orădeană.

„Având în vedere totalitatea documentelor şi informaţiilor avute la dispoziţie, Consiliul ARACIS acordă Uiversităţii din Oradea calificativul Încredere, dar ţine să dea expresie deplinei încrederi şi aprecieri pentru angajarea şi profesionalismul academic al managementului universităţii, al dlui. Rector al Universităţii din Oradea, prof. Univ. dr. Cornel Antal, în mod deosebit, investite în îmbunătăţirea calităţii şi, mai ales, în corectarea unor deficienţe anterioare, în aşa fel încât să asigure premisele unei dezvoltări viitoare accelerate a universităţii”, se arată în raportul public al ARACIS.

 

JB-V.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !