Arădenii sunt invitaţi să voteze reamenajarea parcului preferat din oraş (P)

Reactualizat la:
Parc Europa
Parc Europa - © Locul de joaca din Parcul Europa
Compania de credite de consum Provident Financial România lansează astăzi, 13 august, în parteneriat cu Asociaţia Efect Verde şi Primăria Municipiului Arad programul Fiecare parc are povestea lui, prin care locuitorii oraşului sunt invitaţi să decidă în perioada 13-28 august care este parcul care are cea mai mare nevoie de reamenajare.

Cele trei parcuri selectate cu ajutorul Primăriei sunt:

Locul de joacă din Parcul Europa, Splaiul General Praporgescu

Parc Europa

Locul de joacă din zona blocului A45, str. Stupilor

Locul de joaca din zona blocului A45

şi Locul de joacă din cartierul Vlaicu, str. Fluturilor.

Locul de joaca din Parcul Fluturilor Arad

Parcul care va primi cele mai multe voturi din partea comunităţilor locale va fi reamenajat în septembrie printr-o finanţare asigurată integral de Provident. În plus, compania se va implica activ în reamenajarea parcului câştigător cu peste 30 de voluntari.

Pentru a alege parcul preferat, arădenii pot intra pe site-ul www.parcultau.ro/arad sau pot vota pe loc la unul dintre  voluntarii Asociaţiei Efect Verde care vor fi prezenţi, în perioada 20-26 august, în mai multe zone ale oraşului. În plus, Provident le va oferi clienţilor săi posibilitatea să voteze prin intermediul agenţilor companiei, din confortul propriei locuinţe.

Suntem bucuroşi să putem contribui la dezvoltarea comunităţilor în care clienţii, agenții şi angajaţii noştri trăiesc şi lucrează. Acest proiect s-a născut la iniţiativa angajaţilor noştri care îşi doresc să participe activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii în comunităţile pe care le deservesc. Voluntariatul face parte din modul prin care înţelegem să fim o companie responsabilă. Peste 900 de angajaţi şi agenţi s-au implicat în 2011 ca voluntari în astfel de acţiuni, o bună parte fiind iniţiate chiar de ei, a declarat Ivo Kalik, directorul general al Provident Financial România.

 

Programul Fiecare parc are povestea lui a fost iniţiat în 2010 şi va continua anul acesta în mai multe oraşe importante din ţară. Parcul din Târgu Jiu se alătură altor 5 spaţii amenajate de la lansarea programului, în care au fost implicaţi peste 200 de voluntari Provident şi ONG-uri din Iaşi, Cluj Napoca, Galaţi, Craiova şi Târgu Mureş. În Cluj-Napoca a fost construit de la zero primul parc eco-rustic din ţară.

Provident este singura instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Provident are acum peste 700 de angajaţi și colaborează cu circa 3.700 de agenţi independenţi.

Provident Financial România este parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), care are 2,4 milioane de clienţi în cinci ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic, deserviţi de peste 6.300 de angajaţi şi peste 28.000 de agenţi independenţi. IPF este al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală şi de Est şi este una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

Taguri: , ,