Arbitraje ostile la CE

1Comentariu
Arbitraje ostile la CE
DEVA – Arbitrii au sabotat palmaresul celor trei sportive de la CNS Cetate Deva care au făcut parte din lotul României la Campionatul European de gimnastică aerobică, desfăşurat în Ungaria.

Chiar şi în aceste condiţii nedrepte de concurs toate cele trei sportive devene componente ale lotului naţional au reuşit să se întoarcă acasă cu cel puţin câte o medalie. Performanţa e cu atât mai valoroasă cu cât cele trei gimnaste de la CNS Cetate au participat pentru prima dată la un campionat European.
Andreea Bogati a cucerit titlul european în proba de trio alături de Andreea Dincă şi Loredana Eremia de la Farul Constanţa şi o medalie de bronz în proba de grup. „Meritam medalia de aur în proba de grup, dar am fost dezavantajate de arbitrii şi am căzut pe locul III. Am fost la acelaşi nivel cu adversarele la punctajul tehnic, dar am pierdut nedrept la impresia artistică”, afirma Andreea Bogati.
Claudia Covrig şi Andreea Iuga au obţinut la rândul lor medaliile de bronz în proba de trio alături de Corina Constantin de la Triumf Bucureşti. Medaliile ar fi fost probabil mai strălucitoare, dacă din trio ar fi făcut parte în locul sportivei din Bucureşti Bianca Toncean de la CNS Cetate Deva care s-a accidentat cu puţin timp înainte de europene. „Arbitrii au depunctat vizibil România pentru că nu le-a convenit că s-ar fi repetat istoria de la ediţia trecută a europenelor, când noi am cucerit patru dintre cele cinci medalii puse în joc la junioare. Sunt totuşi mulţumită că toate gimnastele de la CNS Cetate care au fost la europene s-au întors acasă cu cel puţin o medlaia”, afirma Ramona Chiorean, antrenoarea lotului naţional de junioare al României.

Ciprian Marinuţ1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor