Arbitri hunedoreni monitorizaţi de CCA

Arbitri hunedoreni monitorizaţi de CCA
Cinci tineri arbitri valoroşi din judeţul Hunedoara sunt urmăriţi de Comisia Centrală. Este vorba de Florin Anca – Deva, Vlad Biriş – Deva, Victor Cojocari – Hunedoara, Daniel Marinescu – Hunedoara, şi Sergiu Perţa, din Lupeni.

Deva – La Arad, Comisia Centrală a Arbitrilor a organizat recent o întâlnire cu tineri arbitri valoroşi din mai multe judeţe din ţară, care se află în atenţia sa şi care, dacă vor confirma în perioada următoare, vor fi promovaţi în eşaloanele superioare.
Din judeţul nostru au fost convocaţi cinci cavaleri ai fluierului. Este vorba de Florin Anca – Deva, Vlad Biriş – Deva, Victor Cojocari – Hunedoara, Daniel Marinescu – Hunedoara, şi Sergiu Perţa, din Lupeni. De menţionat faptul că ultimul are doar 17 ani şi a fost remarcat atât de oficialii din judeţ, cât şi de Comisia Centrală de Arbitri.

„Trebuie să spunem faptul că de când la conducerea Comisiei Centrale a venit Gheorghe Constantin, se pune un accent mai mare pe latura practică a arbitrajului şi mai puţin pe cea teoretică, deşi şi aceasta are importanţa ei.

Din acest punct de vedere, credem că tinerii noştri arbitri care sunt în atenţia Comisiei au numai de câştigat” – ne-a declarat Grigore Macavei, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri.

Valentin Neagu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase