Arbitrii noi la meciul Finlanda – România

Reactualizat la:
Federaţia Internaţională de Fotbal a informat miercuri FRF că a schimbat brigada de arbitri şi inspectorul FIFA pentru arbitraj la meciul Finlanda – România, programat pe stadionul “Olympic” din Helsinki, în ziua de 8 octombrie în cadrul grupei 1, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale din 2006.

Federaţia Internaţională de Fotbal <FIFA> a informat miercuri FRF că a schimbat brigada de arbitri şi inspectorul FIFA pentru arbitraj la meciul Finlanda – România, programat pe stadionul “Olympic” din Helsinki, în ziua de 8 octombrie în cadrul grupei 1, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale din 2006.

Astfel, în locul brigăzii poloneze, conduse de Grzegorz Gilewski, va oficia una din Bulgaria, care îl va avea la centru pe Anton Genov (va împlini, la două zile după disputarea partidei, 39 de ani; este arbitru FIFA din 1999).

El va fi ajutat de arbitrul asistent 1 Nikolai Petrov (37 ani; arbitru FIFA din 2004), de arbitrul asistent 2 Nikolai Angelov (36 de ani; arbitru FIFA din 2004) şi de arbitrul de rezervă Hristo Ristoskov (34 ani; arbitru FIFA din 2004).

Inspector pentru arbitraj nu mai este danezul Jan Damgaard, el fiind înlocuit de belgianul Willy Goovaerts. Comisar FIFA a rămas un alt belgian, Michel Piraux.

Onlinesport.ro