Ardelean, lider la AJ Handbal

Ardelean, lider la AJ Handbal
Deva – Rolul important jucat de Nelu Ardelean la realizarea de către U. Remin Deva a celei mai importante performanţe din istoria handbalului hunedorean i-a „cucerit” pe reprezentanţii cluburilor din judeţ care au participat la adunarea generală a Asociaţiei Judeţene de Handbal Hunedoara.

Astfel, fostul preşedinte al U. Remin şi preşedintele AJH Hunedoara, a fost reales cu unanimitate de voturi ca preşedinte al AJH Hunedoara în cadrul adunării generale, desfăşurată la finalul săptămânii. „Obiectivul meu a fost şi va rămâne găsirea de soluţii şi de sponsori pentru a readuce sportul la semicerc la nivelul de performanţă atins în 2002 de U. Remin care cucerea „Challenge Cup” şi aducea în premieră în judeţ o cupă europeană. Avem şi acum echipe bune, există încă pasiune pentru handbal şi sper că în curând o să avem din nou performanţe de top”, afirma Nelu Ardelean.

Participanţii la întrunirea AJH Hunedoara, reprezentanţi ai cluburilor Cetate Deva, SCM Deva, CSS Hunedoara, CSS Petroşani, CS Brad şi Viitorul Deva, au decis prin vot afilierea la asociaţie a clubului SCM Deva, club înfiinţat în 2005. De asemenea, a fost stabilită componenţa comisiilor de specialitate (arbitri, tehnică, disciplină) ale AJH şi s-a stabilit programul competiţional şi bugetul pentru 2007. „Unul dintre obiectivele prioritare pentru acest an este înfiinţarea la CNS Cetate Deva a unei clase speciale de handbal. Vom solicita sprijinul Inspectoratului Şcolar Hunedoara pentru a transpune în realitate această iniţiativă”, comenta Nelu Ardelean.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !