Arhitecții și inginerii, la instruire

De Otilia Șandor
1Comentariu
Arhitecții și inginerii, la instruire
Arhitecții și inginerii sunt așteptați de către reprezentanții ISU Bihor joi, 16 mai de la ora 12:00, la Hotel Perla, din Băile 1 Mai să afle despre noile reglementări legale despre proiectarea și execuţia pe linia securității la incendiu.

La întâlnirea cu caracter de pregătire, vor fi dezbătute subiecte referitoare la modificările și completările ulterioare aduse “Normativului privind securitatea la incendiu a construcţiilor, Partea a II-a – Instalaţii de stingere, indicativ P118/2-2013”, din 08.08.2013 modificat în 15.11.2018, dar și modificările și completările ulterioare aduse “Normativului privind securitatea la incendiu a construcțiilor, Partea a III-a – Instalații de detectare, semnalizare și avertizare – Indicativ P118/3-2015”,din 9 aprilie 2015 modificat în 19.11.2018.

Demo cu ghips carton pe foc

Tot joi cei prezenți vor pune la punct aspecte legate de comportarea la foc a structurilor ușoare din ghips carton și vor fi diseminate precizările unitare privind modul de interpretare și aplicare a prevederilor actelor normative în vigoare.

De la ora 14:00, la Garda de Pompieri 1 Mai, se va efectua o demonstrație privind comportarea la foc a materialelor de construcții prin incendierea unei căsuțe machete realizată din ghips carton pe structură ușoară.

La această activitate sunt invitaţi să participe toţi proiectanţii şi executanţii pe linia securității la incendiu. Informaţii se mai pot obținela telefon 0259/411212, interior 141.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor