Aripi pentru îngeri cu clubul Impact Eco

De Simona Drimbău
1Comentariu
Din suflet pentru suflet
Din suflet pentru suflet - © FOTO:FAN

Copiii și tinerii membrii ai cluburilor IMPACT din Oradea au început toamna cu pregătirea proiectului intitulat „Aripi de înger”. În cadrul acestui proiect se doreşte construirea a cinci case de copii. Fiecare casa va adăposti cât 12 copii din totalul de 60 de copii abandonați, momentan cazați la Centrul de Plasament nr.2 din Oradea.

Împreună cu liderii de grup, profesor Cifor Aurica și Popa Ileana, 14 tineri membrii ai Clubului IMPACT Eco, din cadrul Liceului ƒ„Partenie Cosma” din Oradea, au sfidat tonusul automnal și au dat primul suflu de viață casei de copii IMPACT de la Oșorhei, dând un contur simbolic acestei case de copii, încercuind-o cu brațele și cu inimile lor cuprinzătoare, ca o promisiune de cucerire și ca un îndemn de solidaritate pentru un ideal atât de sfânt: familia.

arip de inger2

„Prin acest demers, tinerii impacți transmit următorul mesaj tuturor celor cu inima deschisă: avem nevoie de implicarea voastră! Fie că ești voluntar, fie că ești mic donator sau mare donator, cu toții putem aduce bucurie în sufletul copiilor pentru care abandonul nu trebuie să le mai fie casă”, spun reprezentanţii Clubului IMPACT Eco.

Proiectul „Aripi de înger” se înnoiește cu un partener important. Este vorba despre Clubul Rotary Oradea, care va sprijini construirea celei de a cincea casă de copii. Aceasta va fi ridicată la Oșorhei, în cadrul Parohiei Ortodoxe Române Oșorhei, păstorită de Preacucernicul Părinte Nicolae Robotin.

Până în prezent, partenerii cluburilor IMPACT în acest proiect sunt: Hopes and Homes Romania, care vor finanța construirea a 3 case de copii; Fundația Sera Romania, care va finanța construirea unei case de copii. Ce-a de-a cincea casă este construită din acțiunile de fundrasing realizate de cluburile IMPACT din Oradea, Clubul Rotary Oradea, Hipermarket Auchan Oradea și Asociația Filantropia Oradea. Din suma de 150.000 euro necesară pentru construirea celei de a cincea casă de copii, cluburile IMPACT din Oradea au strâns aproape 10.000 euro.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor