Arome de Toamnă la Şcoala Bălcescu

De Crina Dobocan
Arome de Toamnă la Şcoala Bălcescu
Toamna şi-a vărsat bucuriile peste elevii şi profesorii Şcolii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu”.

Arome de toamnă în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” din Oradea. Încă de la intrare, invitaţii celei de-a XIX-a-a ediţii a „Eco Festivalului Toamnei”, au fost întâmpinaţi cu covoraşe groase de frunze arămii.

Festivalul toamnei a debutat la începutul lunii octombrie şi s-a încheiat, vinerea trecută, cu expoziţia de sculptură în legume şi fructe „Bucuriile Toamnei”.

Copiii şi-au umplut coşurile cu fructe aurii şi gustoase, le-au dat diferite forme, le-au transformat în personajele lor favorite şi le-au adus la şcoală pentru a arăta colegilor, profesorilor, părinţilor, dar şi tuturor celor invitaţi, că imaginaţia nu are graniţe.

Alături de expoziţia de sculpturi în legume şi fructe, a fost organizată şi o expoziţie de desene, o paradă a elevilor din clasele pregătitoare costumați în legume și fructe, un program artistic, alcătuit din dansuri și cântece, coordonat de instructorul de dans Florin Culda.

Activitatea în care au fost implicați peste 400 de elevi, a făcut parte dintr-un amplu proiect naţional, intitulat „Festivalul Toamnei”, care are ca scop dezvoltarea creativităţii la elevi şi implicarea familiilor în activităţile şcolii.

„Proiectul «Festivalul Toamnei» a fost iniţiat în şcoală noastră în toamna anului 2000, în urma unui schimb de experienţă cu Centrul Rezidenţial «Sfântul Nicolae» din Peciu Nou (Timiş). Prin acest proiect urmărim dezvoltarea creativităţii elevilor şi participarea lor la activităţi educative care vizează toate laturile educaţiei, precum şi protejarea mediului”, a declarat Stela Tăut, coordonatoarea acestui proiect.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !