Ars Nova, din nou pe podium

De Crina Dobocan
Ars Nova, din nou pe podium
După şase ani de pauză, fetele de la „Ars Nova” au fost iar pe podium la diverse competiţii din ţară şi străinătate.

Şcoala de dans şi bune maniere „Ars Nova” a participat cu 18 copii, pasionaţi de dans, la „Dance Star Romania Open”. Competiţia, desfăşurată zilele trecute la Cluj-Napoca, a fost una de amploare, la care au participat aproximativ 1.500 de dansatori din vestul României. Aceştia au evoluat cu câteva sute de coregrafii.

Dance Start Romania Open s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca şi a fost a doua etapă de calificare pentru World Tour, prima fiind la Bucureşti în perioada 24-25 februarie, cu participarea a 2.000 de dansatori.

Apreciaţi de un juriu internaţional, aceştia au trăit emoţii intense, într-o atmosferă incendiară, aplaudaţi fiind la scenă deschisă de un public numeros şi „implicat”.

Ars Nova a participat cu o echipă alcătuită din 18 dansatori la început de drum, dar deja faimoşi. Copiii de la Ars Nova au încântat privirile juriului şi ale publicului cu paşii lor mărunţi, dar pe ritm de dans. Patru coregrafii au pregătit elevii Teodorei Lăzuran, la secţiunile acro dance, open şi contemporan modern, câştigând trei locuri I şi un loc II.

Marea realizare este cea de a se califica la World Tour Dance Star, din 23-27 mai, de la Porec (Croaţia), tot cu cele patru coregrafii.

„Am revenit în forţă după o pauză de şase ani. Mai mature, dar cu alte emoţii şi o altă abordare. Am trăit emoţiile copiilor, care-s la început de drum, nu pe cele ale rezultatului. Sunt două generaţii: 6-8 ani şi 9-11 ani. Mici, dar foarte talentate. Intrăm în pregătiri pentru Croaţia, pentru luna mai. Sperăm într-o participare cât mai bună şi la clasări pe podium”, a declarat Teodora Lăzuran, managerul „Ars Nova”. JB –

Premii:

Bondor Vanessa, Fazekas Sonia, Florescu Bianca, Iacobescu Alina, Mabda Darius, Marami Alexandra, Popa Flavius, Stanciu Anastasia, Stanciu Carina, Tirla Diana – locul I, contemporan modern – grup children
Baran Giulia, Cocoș Daria, Crăciun Maria, Moldovan Natalia, Petruț Natalia, Stanciu Ștefania, Tătar Daria, Trip Yanisia – locul I, open – grup mini
Marami Alexandra – locul I, open – solo children
Tirla Diana – locul II, acro dance – solo mini

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !