Arta alegerii verighetelor ideale

2Comentarii
Arta alegerii verighetelor ideale
Verighetele înseamnă fuziunea dintre sentimentele și preferințele a doi oameni care se iubesc. Aceste bijuterii sunt reprezentarea „intersecției” a două personalități care, asemănându-se și deosebindu-se deopotrivă, s-au îndrăgostit una de cealaltă. Verighetele sunt dragostea pe care o purtăm în fiecare zi.

E greu să redăm în cuvinte semnificațiile profunde ale verighetelor, de aceea a fost nevoie să le sculptăm din aur și să încercăm astfel să transmitem măcar o parte din puterea lor nemărginită. Specialiștii Ilex Gold au misiunea de a crea modele unice, în care viitorii mirii să se regăsească întru totul. Conceptul de design și realizarea propriu-zisă intră în atribuțiile bijutierilor, care lucrează cu atenție fiecare detaliu în atelierele lor. La cerere, există servicii de personalizare și ajustare a mărimii verighetelor, astfel încât ele să se potrivească perfect viitorilor purtători. Dar partea cea mai frumoasă începe din momentul în care un cuplu preia inelele. Acestea prind viață prin sentimentele pe care le simbolizează. Capătă conotații sacre, prin slujba religioasă, iar în final ajung să reprezinte dragostea dintre cei doi în fiecare zi, pentru totdeauna.

Cum să alegem verighetele ideale?

Cel mai util în acest sens este testul timpului. Atunci când te îndrăgostești pe loc de o pereche de verighete, este necesară și întrebarea: „Îmi vor mai plăcea aceste inele și peste câteva decenii? Mă văd purtându-le chiar și odată cu trecerea anilor?” Dacă răspunsul este „da” sau cel puțin „probabil”, există șanse mari să fi găsit perechea ideală. „Nu există un tipar anume. Mulți viitori miri ajung în magazinele noastre și sunt cuceriți instant de un anumit model, pe care îl și aleg până la urmă. Există însă și situații în care clienții nu sunt deciși, iar noi îi ajutăm cu sesiuni de consultanță, le prezentăm cataloagele noastre, ei probează diverse modele și poate ajungem chiar să creăm verighete personalizate, în concordanță totală cu dorințele lor.”, povestește unul dintre consultanții Ilex Gold.

Paleta de verighete Ilex Gold este extrem de vastă. Cuprinde mii de modele care acoperă toate gusturile – de la eleganța simplității până la farmecul desăvârșit al detaliilor sofisticate. Astfel, veți regăsi în colecțiile dedicate căsătoriei atât inele extrem de simple, din aur galben, alb sau roz, de diverse lățimi, cât și bijuterii speciale, încrustate cu diamante și prevăzute cu detalii remarcabile. O altă regulă esențială atunci când le alegeți este legată de compatibilitate. Față de modelul ideal veți avea amândoi acel sentiment de „dragoste la prima vedere” și veți simți că trăsăturile voastre la nivel de cuplu, dar și pe plan individual, sunt reprezentate perfect de cele două inele.

Consultanța specializată este esențială

Există peste 1500 de modele de verighete disponibile. Cum veți lua hotărârea finală? Aici joacă un rol extrem de important consultanța specializată, oferită de personalul Ilex Gold. De exemplu, în magazinul din Crișul Shopping Center, viitorii miri au la dispoziție un spațiu special amenajat în cadrul căruia pot discuta în liniște cu specialiștii, care îi vor informa cu privire la pașii necesari pentru alegerea verighetelor, noile trenduri și multe alte aspecte utile.

Fiind vorba despre o alegere pe viață, achiziționarea verighetelor trebuie să reprezinte o experiență în sine, care să se transforme într-o amintire plăcută pentru viitorii miri. Este foarte important ca toate cuplurile să fie informate cu privire la opțiunile disponibile, inclusiv posiblitatea de a comanda verighete cu livrare în 24 de ore, perfecte pentru cazurile în care timpul este extrem de scurt.

Modele diferite pentru el și ea?

Da, de ce nu? Foarte multe cupluri optează pentru verighete complementare, unde modelul ei diferă ușor de al lui, iar cele două creează împreună un tot unitar. O variantă comună ar fi încrustarea unui diamant pe verigheta ei – astfel, se adaugă o notă de feminitate, fără a renunța la ideea de simplitate. Sunt disponibile însă și modele bogate în detalii, în cazul cărora diferențele dintre cele două verighete sunt ușor mai pronunțate. E foarte frumos însă felul în care inelele se completează și transmit împreună conceptul iubirii necondiționate.

De peste douăzeci de ani, Ilex Gold reușește să reprezinte emoții și sentimente atât de mari în doar câteva grame de aur, lucrate însă cu multă migală. Fiecare bijuterie are parte de povestea ei, care se formează prin momentele pe care le petreceți împreună. Iar în cazul verighetelor, basmul dragostei eterne se scrie în fiecare zi. Mai multe detalii pe https://www.ilexgold.com/ro/ și https://www.facebook.com/ilexgold/

Advertorial! Hb: 730652Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor