Artă şi calitate în servicii

Artă şi calitate în servicii
Deva – Facultatea de Mecanică Fină l-a ajutat pe un tânăr să continue afacerea familiei. După ce a deschis un atelier de reparaţii pantofi, umbrele, de ascuţit foarfece şi confecţionare de chei, tatăl său i-a lăsat afacerea pe mână imediat după ce a terminat facultatea.

Fără să-şi dorească un post cu patalama la mână, Stelian Bărăceanu a considerat că poate îmbina diploma de la facultate cu perpetuarea afacerii de familie. După ce a deschis un atelier de reparaţii pantofi, umbrele, de ascuţit foarfece şi confecţionare de chei, tatăl său i-a lăsat afacerea pe mână imediat după ce a terminat facultatea. Îndemânatic în tot ceea ce face, Stelian a relansat afacerea într-o variantă modernă.

Astfel, el a devenit un manager tânăr şi totodată un executant talentat. „Toate reparaţiile pe care le fac sunt de cea mai bună calitate. Pentru asta a trebuit să investesc în materiale ce se folosesc în firme de specialitate. Fabricile nu mai fac producţie rezistentă ca pe vremuri şi întotdeauna este nevoie de o reparaţie.

Estetica este foarte importantă în ceea ce fac, iar clientela s-a înmulţit considerabil. Atelierul şi-a diversificat producţia şi mi-a permis să mă extind”, susţine Stelian Bărăceanu.
Niciodată bărbatul nu şi-a dorit să facă altceva şi apreciază că munca pe care o prestează îi conferă mai multă satisfacţie decât orice altă meserie. Şi pentru că designul face parte din viaţa sa, în timpul liber îşi creează propriile modele de mobilier, schiţează interioare, inventează reclame pe care le pune în practică doar pentru afacerea sa, deocamdată. Iar când se simte inspirat, îşi exprimă firea de artist în desene unicat.

Ina Jurcone0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !