ArTELIER de arte frumoase

De Crina Dobocan
ArTELIER de arte frumoase
„Artelier” te îndeamnă să descoperi cine ești și ce poți, într-un mediu relaxant și creativ.

Asociaţia de Teatru Experimental Clandestin vă provoacă să vă exprimaţi artistic. Nu i s-a spus atelier de pictură; l-au intitulat atelier de arte frumoase, pentru că aceste ateliere propun și alte soluții de exprimare artistică, nu doar pictură, așa că „Artelier” este un atelier de arte frumoase. În primul rând, aceste ateliere caută să îndemne publicul să redescopere emoția de a picta, de a desena etc.

E o emoție pe care unii au trăit-o cândva și au lăsat-o acoperită de ani, griji, program încărcat etc. Alții poate n-au trăit-o și nu le-a plăcut să picteze în mod deosebit, dar ar încerca ceva nou. Alții au mai pictat din când în când, dar le lipsește constanța. Situațiile sunt diverse în fiecare caz. Sunt artiști care au descoperit la maturitate ce talent zace în ei.

Așa că e cazul să ieși din contur și de pe modul Pilot automat și să îndrăznești să te descoperi. „Artelier” te îndeamnă să descoperi cine ești și ce poți într-un mediu relaxant și creativ. În primul modul, ca suport de lucru se vor folosi pânză, carton, hârtie și fiecare participant pleacă acasă cu câte o lucrare la fiecare sfârșit de atelier.

pictura1

În al doilea modul se vor adăuga niște tehnici și suporturi diferite cu sticlă, gips, textil, și la fiecare sfârșit de atelier, la fel ca la primul modul, participantul duce cu el ce a realizat.

Ultimul atelier din fiecare modul se numește Proiect pentru acasă. Astfel, fiecare participant va găsi un perete sau un loc în locuința lui pentru care să gândească un tablou sau un obiect de decor în funcție de ambient. Cunoscând tehnicile exersate la atelierele anterioare, fiecare își alege și își realizează lucrarea în tehnica dorită de el.

În urma celor două module vei avea zece lucrări realizate de tine care vor face parte dintr-o expoziţie, alături de ale celorlalți colegi. Atelierele sunt susţinute de Laura Ungur şi se desfășoară în toate zilele de marți, din 17 aprilie până în 26 iunie, de la ora 18:30 la 20:30 (exceptând ziua de 1 Mai), în Cetatea Oradea, corp I. Înscrierile se fac până în 30 martie la tel. 0721/628.192. Marţi, 3 aprilie, de la ora 18:30, va avea loc o întâlnire introductivă, atelier de decorat ouă de Paști.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !