Artimon aşteaptă să fie dat afară

Artimon aşteaptă să fie dat afară
Antrenorul oradenilor a plecat de pe banca tehnica cu circa 30 de secunde înainte ca arbitrul Victor Berbecaru sa fluiere finalul jocului, evitând astfel apostrofarile publicului.

Desi initial a refuzat sa participe la conferinta de presa, Artimon si-a facut în cele din urma curaj si a venit la întâlnirea cu ziaristii.„Nu îmi voi da demisia, dar sigur voi fi demis. Obiectivul era sase din sase, daca am pierdut trei câte mai ramân? Ma asteptam sa fiu demis dupa etapa trecuta, va dati seama ca se va întâmpla acum. Toata vina acestor rezultate este a mea. Nu ati vazut ca si în tribuna, atunci când mingea e centrata în spatele portii, se aude «Artimoane, pleaca!», si când mingea e scapata în aut, «Artimoane, pleaca!»? Artimon antreneaza preluarile în aut sau centrarile prin spatele portii?”, a spus Artimon. La finalul meciului, presedintele interimar Sandor Ludovic a confirmat ca antrenorul urmeaza sa fie dat afara.

“Sa vina Mesia”


Artimon considera ca nu toti jucatorii au pus suflet în acest joc. „Ne-am dorit mult, dar am putut putin. A fost un joc de lupta fara prea multe valente tehnice, influentat si de starea terenului. Am pierdut, si lucrurile sunt mai mult decât grave pentru noi. Din pacate, putini dintre jucatori au pus mult suflet în acest meci. E pacat, pentru ca alcatuiesc cel mai valoros lot, dar nu e suficient.

E mai important ca un grup de 4-5 jucatori care joaca de cinci ani împreuna sa aiba motivatie. Îmi e teama ca multi dintre ei nu îsi doresc prea mult si gândul nu le mai este la Oradea. Probabil cu altcineva pe banca si în jocurile urmatoare, care sunt mai accesibile, va veni Mesia si va salva Bihorul”, a spus antrenorul.

Teodor Biris