Artimon crede că va fi demis

Artimon crede că va fi demis
Scandalurile repetate si rezultatele nesatisfacatoare ale FC Bihor i-au determinat pe membrii Adunarii Generale a Asociatilor sa se întâlneasca iar, pentru a reglementa situatia care risca sa degenereze.

În calcul sunt doua variante. Prima ar duce la demiterea „la pachet” a presedintelui si a antrenorului, iar a doua ar însemna pastrarea lui Alin Artimon si concedierea lui Marcel Iancu.

Daca aceasta varianta va fi cea aleasa, antrenorul principal se va alege cu un ultim avertisment si obligativitatea obtinerii a sase puncte din meciurile cu CF Liberty si Gaz Metan Medias.

Nu vor fi ocolite nici masurile pecuniare si disciplinare împotriva unor jucatori al caror randament este sub asteptari. Cu toate ca nu a fost luata înca o decizie clara, antrenorul Alin Artimon considera ca soarta lui a fost pecetluita.

„Mâine apar modificari, pentru ca vom pleca noi si vine alta solutie. Banuiesc ca asta va fi varianta, cu toate ca de sâmbata nu am vorbit cu nimeni. Sunt convins 99% ca voi fi schimbat”, crede Artimon.

Prea multe greseli

Artimon spune ca principala cauza a acestor rezultate mai slabe sunt tensiunile de la club, care se repercuteaza asupra jucatorilor.

„Nu ma asteptam ca echipa sa joace asa de slab. Platim tribut enorm greselilor personale. Fiecare gol luat în parte este hilar. Daca urmarim o caseta cu golurile primite, ne crucim la greselile facute. Un jucator nu poate sa-si piarda peste noapte valoarea. Oricât de prost i-ar antrena Artimon, nu ar putea face erori atât de grave.

Din punctul meu de vedere, totul se datoreaza factorului psihic. Este imposibil ca o echipa care confirma într-un sistem în perioada de pregatire si în începutul de campionat, cât a fost liniste, acum absolut toti sa scada sub nivelul lor. Gânditi-va cum pot sa joace cei care sunt facuti, într-un mod sau altul, blatisti”, afirma Artimon, cu referire la declaratiile lui Iancu împotriva lui Vâtca si Luput.

Antrenorul îsi face si unele reprosuri: „Îmi reprosez ca am mers pe mâna unor jucatori care, dintr-un motiv sau altul, nu au dat randamentul normal. În rest, nu prea am ce sa-mi reprosez. Cei care au lucrat cu mine stiu cum am pregatit jocurile, ce le-am cerut, ce am gândit. Problema e ca nu am reusit sa facem de fiecare data ce ne-am propus”.

Teodor Biris