Artişti români confundaţi cu… cerşetori

1Comentariu
Artişti români confundaţi cu… cerşetori
Un grup de elevi ai Liceului „George Enescu” din Capitală au fost reţinuţi de poliţiştii austrieci. Agenţii au crezut că tinerii care participau la Festivalul „Sampling Bucharest”, de la Viena, erau la cerşit.

Totul a plecat de la o nesincronizare. Elevii de la Liceul „George Enescu” din Bucureşti au depăşit cu câteva minute programul pentru care aveau aprobare să cânte în apropierea Catedralei Sfântul Ştefan, în cadrul acţiunii organizate de Primăria Municipiului Bucureşti în capitala Vienei. În aceste condiţii, poliţiştii care patrulau prin zonă au crezut că tinerii cerşesc. Noroc cu organizatorii care au intervenit la timp, iar tinerii au scăpat fără a fi sancţionaţi de poliţişti.

Între timp, edilii Capitalei, prezenţi la Viena pentru a participa la un forum de afaceri, în cadrul festivalului „Sampling Bucharest”, se minunau de felul în care austriecii au rezolvat problema traficului şi a parcărilor şi de pistele pentru biciclişti.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor