Artiştii donează pentru Centrul Respiro

Pălării Dorina Morna FORO: DURANS
Pălării Dorina Morna FORO: DURANS
Gala Femeilor de Succes din Bihor, editia a IV-a, are scop caritabil şi îşi propune să contribuie la constucţia Centrului Respiro.


Asociaţia Piticot doreşte să ajute orice copil aflat în dificultate, pentru a se putea bucura de viaţă ca un copil normal.

„Din anul 2008 până în prezent, am reuşit cu sprijinul sponsorilor să ajutăm peste 1.000 de copii nevoiaşi cu bunuri alimentare/nealimentare şi/sau susţinere financiară. Marele proiect pentru anul 2015 este de a pune bazele Centrului RESPIRO – Piticot, singurul centru de acest gen din zona de NV a României.

Oamenii cu suflet, care cred în acest demers, pot contribui la dezvoltarea Centrului RESPIRO – Piticot prin susţinere financiară şi/sau în natură, în special cu materiale de construcți”, spune Denisa Hora, directorul AsociaţieiPiticot. Proxima ocazie este participarea la gala femeilor de succes organizată de Professional Advertising & Events în parteneriat cu Asociaţia Piticot şi cu sprijinul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bihor Evenimentul va avea loc în data de 05 Martie 2015, de la ora 19:00 la Sala de Evenimente “Florica Ungur”.

În urma nominalizărilor venite din partea presei locale (audio, video si scrisa), a partidelor politice, a Federaţiei Patronilor Bihor si a Asociaţiei Firmelor Bihorene, pentru categoriile prestabilite, vor fi premiate doamnele care s-au remarcat profesional şi au avut rezultate deosebite în domeniul lor de activitate pe parcursul anului 2014. Pe durata evenimentului, cei prezenţi vor putea participa la o tombola gratuita, iar atmosfera va fi destinsă prin momente artistice. Amfitrionii evenimentului sunt cunoscuţii actori Mirela şi Sebastian Lupu. Printre invitaţi, pe lângă doamnele de succes nominalizate, vor fi prezente personalităţi din mediul de afaceri, politică, cultură, sănătate.

Implicarea Asociaţiei Piticot oferă acestui eveniment o nuanţă caritabilă. Participanţii vor avea ocazia să liciteze obiectele de artă oferite de sponsori/artişti în scopul strângerii de fonduri pentru înfiintarea singurului centru de servicii sociale de tip respiro pentru copiii cu dizabilităţi, din zona de Nord-Vest a României, Centrul Respiro “Piticot”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !