Asalt la „Şcoala altfel” de la pompieri

De Otilia Șandor
Asalt la „Şcoala altfel” de la pompieri
© Pregătiţi pentru copii FOTO: ISU Crişana Bihor
Datorită numărului mare de solicitări, pompierii au creat un calendar pentru copii.

Pompierii bihoreni s-au pregătit pentru programul „Şcoala altfel: preţuiţi viaţa!”, fiindcă multe cadre didactice au solicitat să vină cu copiii la sediul şi la substaţiile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă de la Oradea şi din judeţ. Ţinând cont de modificările survenite faţă de anii anteriori în ceea ce priveşte perioada desfăşurării acestuia, pompierii au creat un calendar al activităţilor şi un mod de înscriere.

Ateliere

Ca partener al Inspectoratului Şcolar Judeţean, pompierii bihoreni derulează programului Ministerului Educaţiei Naţionale și Cercetării Științifice, intitulat „Şcoala altfel” şi vor organiza şi desfăşura la sediul inspectoratului şi la sediile tuturor subunităţilor din judeţ o serie de activităţi educative. În cadrul acestui program, preşcolarii şi elevii vor participa la trei ateliere organizate tematic şi adaptate fiecărei categorii de vârstă: o sesiune de informare preventivă, un atelier care vizează însuşirea noţiunilor de bază în acordarea primului ajutor şi un atelier de prezentare a tehnicii de luptă şi a accesoriilor din dotare.

Calendar

În Bihor, „Şcoala altfel: preţuiţi viaţa!” se va desfăşura în intervalul orar 9:00-14:00, în următoarele date: 25.11.2016, 02.12.2016, 28.02.2017, 17.03.2017, 26.05.2017 şi 01.06.2017. Înscrierile grupelor de preşcolari/claselor de elevi la activităţile aferente acestui program se vor efectua pe bază de cerere scrisă (formular accesibil pe site-ul www.isubh.ro), adresată de cadrele didactice interesate, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, a transmis cpt. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !