ASCO elibereaza legitimatii gratuite

1Comentariu
ASCO elibereaza legitimatii gratuite
Administratia Sociala Comunitara Oradea (ASCO) elibereaza legitimatii de calatorie gratuita pentru transportul public în comun, pe anul 2006, pentru mai multe categorii.

Acestea sunt: veteranii si vaduvele de razboi, deportatii si detinutii politici, luptatorii pentru victoria Revolutiei din 1989, persoanele cu dizabilitati si asistentii personali ai acestora, nevazatorii si însotitorii acestora, pensionarii, pensionarii de boala, persoanele care nu au calitatea de pensionar, dar au împlinit vârsta legala de pensionare.

În vederea eliberarii legitimatiei, persoanele din sus-numitele categorii trebuie sa prezinte în original si în copie xerox urmatoarele acte: actul de identitate, o fotografie tip legitimatie, cuponul de pensie, respectiv dupa caz hotarârea comisiei prin care au fost încadrate într-una din categoriile mentionate mai sus sau a legitimatiei de membru (Asociatia Deportatilor si Victimelor Oprimarii Comuniste, Refugiatii din Ardealul de Nord, Asociatia Fostilor Detinuti Politici, Forumul Democrat German), Certificatul de Luptator, adeverinta eliberata de Directia Judeteana de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor si o cerere de solicitare tip, vizata de Compartimentul Resurse Umane din cadrul Administratiei Sociale Comunitare Oradea (ASCO).

Zoltan Pengo

Taguri:


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor