ASCO reia distribuirea alimentelor POAD

Foto: oron.ro
Foto: oron.ro
Administraţia Socială Comunitară Oradea a anunţat pentru ziua de luni continuarea activităţii de distribuire a alimentelor către categoriile sociale vulnerabile, la depozitul din zona Podgoria. Aceasta a fost oprită pe perioada sărbătorilor de iarnă.


Depozitul din strada Codrilor nr. 3, situat între Ştrandul Municipal şi Baza Sportivă Dinamo, şi accesibil graţie unei staţii speciale de autobuz, înfiinţată de OTL în decembrie, e deschis în fiecare zi lucrătoare începând cu ora 8:00.
Documentele necesare în vederea eliberării alimentelor sunt: actul de identitate sau cartea provizorie de identitate în original atât a beneficiarului cât şi a persoanei care ridică alimentele, dacă beneficiarul de drept nu se poate prezenta să le ridice. Pentru beneficiarii minori trebuie prezentat certificatul de naştere în original şi buletinul sau cartea de identitate în original a întreţinătorului legal.
Beneficiarii celor 27 de kg de produse alimentare sunt cei care se încadrează în prevederile legii venitului minim garantat, beneficiarii de alocaţie pentru susţinerea familiei, şomerii indemnizaţi cu până la 400 lei pe lună inclusiv şi cei ieşiţi din plată, pensionarii cu pensii sub 400 lei şi persoanele cu handicap grav şi accentuat.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !